2777
2789
عنوان

از پوشك گرفتن دخترم

2466 بازدید | 28 پست

سلام خانوما من دخترم دوسال و ١٠ماه هستش و اينكه وقتى پوشكش نميكنم اصلا جيش نميكنه و كنترل داره اما عادت داره توى پوشك جيش كنه مثلا الان حدود ٤ساعت بود ك باز بود و حتى يك قطره هم جيش نكرد وقتى بردمش روى لگن ش جيغ زد دوباره بردمش دستشويى بهش آب زدم خودش رو ب زور نگه داشت و جيش نكرد و ديدم داره استرس و ناراحتى ميكشه آوردمش توى رختخواب و مجبورى پوشكش كردم نميدونم چيكار كنم😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اول باید ببینی دخترت از نظر روحی و جسمی آمادگی داره یا نه بعد شروع کنی از پوشک بگیریش 

دختر منم 2سال و 3ماهشه 

یک ماهه از پوشک گرفتمش 

از روش سه روز استفاده کردم و نتیجه گرفتم 

يكبار اما اينكارم امروز كردم اما نتيجه نداد

خب عجله نکن اولا الان هوا سرده وایسا بعد عید بگیر هنوز سنش هم زیاد نشده بعد تو این فاصله

صبر کن دو سه بار تو حموم جیش کنه

تایم نزدیک جیشش ببر و طولانی نگهش دار تا کار به جیش کردن برسه وقتی جیش کرد خیلی ذوق کن بگو کیف کردم دیدم جیش کردی افرین تو جیش کردی و...

چن بار تشویقش کنی یاد میگیره بدون پوشکم جیش کنه

هر چه از دوست رسد نیکوست...
آخه وقتى بازه جيش نميكنه دلم از همين ميسوزه

عزیزم وقتی دخترت چند ساعت بازه و جیش نمیکنه یعنی حجم مثانه زیاد شده و آمادگی داره 

اگه پوشکش تا صبح خشکه یعنی آمادگی از پوشک گرفتن داره 

عزیزم وقتی دخترت چند ساعت بازه و جیش نمیکنه یعنی حجم مثانه زیاد شده و آمادگی داره  اگه پوشکش ت ...

منم همينو ميگم🥲اگه آمادگى نداشت وقتى بازش ميذاشتم خيس ميكرد اما اصلا يه قطره هم جيش نميكنه نميدونم چكار كنم

من با این روش دخترمو از پوشک گرفتن سه روزه یاد گرفت و چند روز بعدش خیلیییییی کم خطا داشت 

قبل اینکه پوشکشو باز کنم با خودم میبردم دستشویی و اجازه میدادم منو ببینه و براش توضیح میدادم کامل یک هفته این کارو انجام دادم 

براش توالت قصری خریدم و کلی برچسب و خوارکی مورد علاقش 

روز اول کامل پوشکشو باز کردم و براش توضیح دادم جیش و پی پی تویه دستشویی 

و هر یک ربع بردمش توالت فقط سه بار تویه دستشویی کارشو انجام داد و 21بار شلوارشو خیس کرد کلا باید بی خیال فرش و مبل بشی البته خوش شانسی آوردم فقط لباس خودش خیس ولی شب پوشکش کردم چون واقعا خسته بودم و به زور مسکن خوابیدم 

روز دوم بازم مثل روز اول اما تعداد کمتری شلوارشو خیس کرد و تویه توالت پی پی کرد صبح یبار بردمش بیرون بدون پوشک 

روز سوم فقط سه بار شلوارشو خیس کرد و هر نیم ساعت بازم می بردمش توالت 

و از روز چهارم خودش جیش رو کامل یاد گرفت و خطای کمی داشت 

این سه روز کلی برچسب و خوارکی بهش جایزه دادم و یه طرف توالت رو کاملا برچسب زده و کلی کف بازی و شعر و سرود تویه توالت خوندیم حتی رقص و عروسک بازی هم تویه توالت داشتیم 

باید خیلیییییی صبور باشی و اصلا دعواش نکنی 

گلم فقط باید صبور باشی و خودت بهش کمک کنی 

و اینکه دختر من چند روزی استرس پی پی رو داشت یعنی اینکه خودشو نگه میداشت و میترسید 

من کلی براش نقاشی کشیدم که یه نی نی و حال پی پی کردن هست و براش شعر پی پی میخوندم تویه توالت یه شعر من درآوردی 

بعد سه روز استرس پی پی هم حل شد 

البته چند بار تویه شلوارش کار خرابی کرد ولی اصلاااااا دعواش نکردم فقط میگفتم جیش و پی پی باید بدم پیش مامان پی پی و بابا پی پی ،جیش تویه شلوار نه ،پی پی تویه شلوار نه 

و اینکه من تا دو هفته شبا پوشکش کردم چون واقعا از نظر جسمی خودم داغون شدم از بس در حال دویدن به سرویس بودم

قبل خواب یامین رو میبردم توالت و بعد پوشکش میکردم صبح ساعت شش هم می بردمش توالت و بازم پوشکش میکردم و اصلا پوشکش رو خیس نمیکرد 

بعد دو هفته دیگه خودش متوجه میشیه و موقع جیش تویه تختش ول میخوره و میبرمش دستشویی و اصلااااا جاشو خیس نمیکنه 

فقط باید صبور باشید و استرس به دخترتون ندید.

من یک هفته کامل خونه بودم و در اختیار یامین 

فقط روز دوم نیم ساعت بردمش بیرون 

و روز سوم دو بار بردمش بیرون یه بار  صبح یکبار غروب 

این کارم بخاطر اینه بچه باد بگیره دیگه بدون پوشک بره  بیرون ....

از پوشک گرفتن بچه خیلی حوصله میخواد امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم