2777
2789
عنوان

لاغری بعد از زایمان

222 بازدید | 14 پست

سلام دوستان وقت بخیر.. کیا بعد از زایمان رژیم گرفتن و لاغر شدن

میشه راهنمایی کنین من چهار ماه سزارین شدم میخوام رژیم بگیرم

آموزش ورکشاپ کیک..♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا منو هم لایک کن‌من‌دیگه افسرده شدم‌بقران‌ توانایی دادن هزینه زیادم ندارم.وزنم ۹۲ قدم‌۱۶۵ داغو ...

من قدم 150 بعد زایمان وزنم شد 73 

آموزش ورکشاپ کیک..♥️
توروخدا منو هم لایک کن‌من‌دیگه افسرده شدم‌بقران‌ توانایی دادن هزینه زیادم ندارم.وزنم ۹۲ قدم‌۱۶۵ داغو ...

برو باشگاه برنامه بگیر تمرین و رژیم بگیر ج‌واب میده

چرا داغون ،چرا افسرده،چرا ناراحت

اراده کن 

من بعد از شیردهی دخترم رژیمم رو شروع کردم وخداروشکر اراده ام قوی بود .روش خودم اینجوری بود یه ماه رژیم میگرفتم چهارکیلو کم میکردم .بعد دوماه به خودم استراحت میدادم (درطول استراحت اجازه نمیدادم وزنم از یک کیلو بیشتر بالا بره )وقتی بالا میرفت سریع دوباره یه ماه رژیم میگرفتم تا وزن کم کنم .بالاخره با همین روش تو پنج سال بیست کیلو کم کردم 

تا خرخره از حرف پرم با که بگویم؟این شهر پر از کور و کر و لال و نفهم است.لطفا براعاقبت بخیر شدن فرزندام دعا کنید .
بچه ت رو شیر بدی لاغر میشی من ک خیلی کم کردم،دلم میخواد یه کم چاق شم ک سرحالتر بشم

ما تو شیردهی اصلا لاغر نمیشیم .

تا خرخره از حرف پرم با که بگویم؟این شهر پر از کور و کر و لال و نفهم است.لطفا براعاقبت بخیر شدن فرزندام دعا کنید .
مااااااشالله بهت .من دیگه توام ندارم از هیگلم خجالتم میشه والا

اراده کن 

قول بهت میدم تو دو سال یه وزن ایده الت میرسی