2777
2789

منم خوشحال شدم اول كه طرف به يادم بوده و حالم رو ميپرسه

بعد شروع كرد كه من مهاجرت كردم و خيلي راضيم اين جا و همه بچه ها اينحان من جنوب م فلاني شماله اون يكي جنوبه ….

چند وقت پيش كنسرت رفته بودم فلان شهر يه سري بخه ها رو ديدم  و تو چرا مهاجرت نميكنيو

خيلي وقته همو نديديم كه گفتم اوندي خبر بده ببينيم همو

بعد گفت عكس بفرست من تا داشتم انتخاب ميكردم عكسش رو با بچه ها رو كنسرت فرستاد كامل هم راجع به عكس قبلش توضيح داده بود منم لايك كردم چيزي نپرسيدم چون همه رو گفته بود

بعد من عكس فرستادم چند ماه پيش تو اسپانيا، تو يه جاي توريستي و شلوغ

فقط يه ايموجي فرستاد نه پرسيد كجا بودي و نه ديگه پيام داد 🙁

شاید اون لحظه که تو فرستادی یهو کاری براش پیش اومده نتونسته خیلی ری اکت کنه...واسه منم پیش اومده یه چیزی بشه نتونم درست جواب بدم...اهمیت نده

من تو دهه ای به دنیا اومدم که یک سال زندگی ما برابری میکنه با چندین سال زندگی بزرگترامون...من ۱۸ ساله رو با خود ۱۸ سالتون تو بیست سی سال پیش مقایسه نکنین...با حرفامونم منطقی برخورد کنین چون کوچیک تریم به معنی این نیست که لزوما اشتباه میکنیم اگه حرفامونم بپذیرین به معنی ضعفتون نیست به معنی منطق بالاتونه که حرف منو دیدی نه سنمو...از هم نسلامم نخواین مثل شما فکر کنن شاید تفاوتمون فقط یه نسل باشه ولی زندگیامون و تجربه زیسته ما بینهایت متفاوت بوده...من هیچ وقت اجازه نداشتم توی کوچه بازی کنم یا تا مدرسه پیاده برم همیشه تو اتاقم بودم تا چشم باز کردیم یه گوشی افتاد دستمون و کل دنیارو تو دستامون دیدیم...با من مثل خود ۱۸ سالت رفتار نکن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دوستت از اون حسوداست ک فقط دلش میخاد خودش از همه بالاتر باشه الانم داره خودشو پاره میکنه ک شماهم رفتی اسپانیا

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

اومد پز بده که تیرش به سنگ خورد

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
خواسته پز بده

منم اين حس رو ميكنم

بعد ديده خود من رفته بودم حالش گرفته شد

واقعيت كسايي كه مهاجرت ميكنن اونور زندگي سختي رو تجربه ميكنن، كسايي كه اينجا خوب زندگي ميكنن ميرن ميان خوب بهتره واقعيت

به نظر من منظوری نداشته  عکس خواسته شما هم فرستادی اون هم ایموجی داده   حتما که لازم نیست کلی سوال پیچت میکرد 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
خودش هم همون ورا بود ولي مهاجرت كرده  نميدونم

خواسته پز بده بهت دیده   

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡