2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه به دوران رسیده! یعنی افراد اصیل و ریشه‌دار اونایین که تو کلامشون فحش و هرزگویی به شوخی و جدی ب ...

تازه به دوران رسیده !اونایی هستن که اسم دوست پسرشونوکه معلوم نیست بگیرشون یانه  می‌خوان با دختری که هنوز ندارش ست کنن آخه ببین میگیرت بعد فحش بده،😂😂😂

آیسانا

‹تو اومدی و شدی خواستنی‌ترین فرد زندگیم که حالا یک لحظه هم بدون تو نمیتونم. صدای تو،دیدن تو،درآغوش کشیدن تو ... حتی فکر کردن به تو برای من آرامش بخشه، آرامش یعنی تو ،عشق یعنی تو زندگی یعنی تو دلیل نفس کشیدنم، دلیل خنده‌ی روی لبم من خوشبخترینم چون تورو دارم، خیلی زیاد دوست دارم از ته قلبم، خوشحالم از بودنت همیشگیم♥️🫂›️ 
کصک******😂😂😂😂

میخوای اصلا بچه دار نشو...اینارو میخوای بندازی دهن بچه هات از الان؟💀💔

من تو دهه ای به دنیا اومدم که یک سال زندگی ما برابری میکنه با چندین سال زندگی بزرگترامون...من ۱۸ ساله رو با خود ۱۸ سالتون تو بیست سی سال پیش مقایسه نکنین...با حرفامونم منطقی برخورد کنین چون کوچیک تریم به معنی این نیست که لزوما اشتباه میکنیم اگه حرفامونم بپذیرین به معنی ضعفتون نیست به معنی منطق بالاتونه که حرف منو دیدی نه سنمو...از هم نسلامم نخواین مثل شما فکر کنن شاید تفاوتمون فقط یه نسل باشه ولی زندگیامون و تجربه زیسته ما بینهایت متفاوت بوده...من هیچ وقت اجازه نداشتم توی کوچه بازی کنم یا تا مدرسه پیاده برم همیشه تو اتاقم بودم تا چشم باز کردیم یه گوشی افتاد دستمون و کل دنیارو تو دستامون دیدیم...با من مثل خود ۱۸ سالت رفتار نکن...
شما از حرفی خوشتون بیاد با فحش رکیک جنسی بهش واکنش نشون می‌دین؟!  خیلی واکنش سبک و زننده‌ایه!

شما هم کارتون درست نیس که اسم مورد علاقشو مسخره کردی البته که حرفش زشت بود ولی کاش شما هم به عنوان کاربر مرد رسمی تر برخورد میکردی که این حرف رو نشنوی

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
وای خدا باز این بافرهنگای تازه به دوران رسیده شروع کردن

فحش دادن براتون جذابه؟ فحش ندادن کار آدمای تازه به دوران رسیده ست یعنی؟ 😐 ما کلی دختر میبینیم تو دانشگاه و خوابگاه به هم فحش میدن واقعا بدمون میاد طرف برامون مثل یه آدم بددهن که صحبت کردن بلد نیست نشون میده واقعا برام عجیب بودی شما

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
چی میگی،هرکی فحش رکیک نمیده تازه به دوران رسیده هست؟.

من با این سبک صحبتم لذت میبرم تحصیلاتم اندازه سنمه فوق دیپلم خانوادم به شدت از صراحت بدشون میاد شما هم خودتو جم کن من اینطوری حال میکنم

دختر کوچولو دوست دارم😘
علبرضا همسرته یا ....؟؟

اسم بچه رو که مثل باباش نمیذارن.

از شخصیت ایشون و تازه(هرگز) به دوران نرسیدگبش معلومه کی ولی خب الان میاد دست پیش میگیره میگه مثلا بابام ازم قول گرفته!!!!!  

کلا تاپیک سرکاریه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.