2777
2789

سلام من یه گره بزرگ افتاده تو زندگیم

الان 8 ماهه اب خوش از گلوم پایین نرفته

از تک تک تون میخوام برام دعا کنید

این مشکلم حل بشه و مسافرت امروز پدرم به خیر و خوشی تموم بشه بدون بحث و ناراحتی برگرده

دعا صلوات سوره قران هر چی دوس داشتید بخونید

ممنون

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه تا حمد خوندم برات عزیزم❤️ یادت نره منو عزیزم 

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️

ب نیت ایه الکرسی و حمد و یا فتاح میخونم و یا ابلفضلل ابالغوث بشه ورد زبونت امیدتو نا امید نمیکنه خبر خوبشو بده بهم خوشحال میشم 

عزیزم ان‌شاءالله زود حاجتت و میگیری دلتو خدا میخره مطمئن باش میتونی این نذر هارو انجام بدی و برای آرامشت ذکر لا اله الا الله و بگی 

دعای یستعشیر هم میتونی با خلوص نیت بخونی :  گلم التماس دعا ۱۰۰۰ صلوات ب نیت مشگل گشایی و خبر خوب هدیه کن ب خانم فاطمه زهرا نذر سیب و سوره یس بخون و هدیه کن ب اقام ابوفاضل ع و ابا عبدالله و شش ماهش ع و اقا امام زمان عج ماه هم کامل شد یس بخون هدیه کن ب مهدیه فاطمه عج حاجت روا میشی عزیزم منتطر خبر خوشتم سوره حمد هم برای گشایش خوبه و نماز استغاثه امام زمان خوبه و ۸ تا نمک نذر امام رضا کنی هر کدوم از اینا رو خواستی انجام بده ان‌شاءالله با خبر خوب میاد سمتت و بهم میدی خبر خوبشو نماز استغاثه امام زمان خوبه و اینکه این ذکر بشه ورد زبونت یا ابلفضلل ابالغوث بشه ورد زبونت امیدتو نا امید نمیکنه خبر خوبشو بده بهم خوشحال میشم نذر سیب اینجوریه گلم : شهیدان ابراهیم هادی و شهید صامانلو و شهید حسین زاده و شهید محمد رضا تورجی زاده و تمام شهدای گمنام و مفقود الاثر رو قسمشون میدی واسطه میکنی واسه آرزوهات و قسمشون میدی ب خانم فاطمه زهرا س ب محسن تویه شکمشون ب عزت و ابرو و احترام و جلالشون ب چادر خاکیشون ب دل شکستشون سیب و هر چند تعداد و کیلویی ک در نظر گرفتی تهیه میکنی و پخش میکنی حاجتت روا میشه عزیزم از همه مهم تر توکل کن ب خدا گلم بدون بهترینهارو میخواد واستون منم دعا کن خیلی محتاجم عزیزم براباطل شدن دعاجادوسنگینی ایه ۸۱سوره یونس ۲۱شب ۹مرتبه بخون

۱۰۰ تا صلوات میگم .انشالله خدا کمکت کنه.التماس دعا 

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
سه تا حمد خوندم برات عزیزم❤️ یادت نره منو عزیزم 

نه خیالت راحت

ممنون...خیلی محتاج دعام

نماز و روزه و ذکرم ترک نمیشه

اما انگار این غم عجین شده با خونم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
برات ایت الکرسی و حمد خوندم عزیزم انشاالله همه چیز عالی پیش بره و همونی بشه که میخوای♥️

انشالله بخدا نذر و نمازی نیست نخونده باشم

۱۰۰ تا صلوات میگم .انشالله خدا کمکت کنه.التماس دعا 

خیلی ممنون انشالله خدا جوابت رو بده