2777
2789

اره من سینم غده داشت دکتر گفت چون تو یکماه رشد داره باید عمل کنی خیلی ترسوندم اما وقتی رفتم وایرگذاری کنم خدا رو قسم دادم از امام رضا و شهید مغفوری خواستم شفاعتم‌ کنن دکتر سونو اومد وقتی نگاه کرد گفت نود و نه درصد چیزی نیست مطمئن باش اما عمل کن بفرست پاتولوژی روز بعد دکتر تو اتاق عمل گفت نود و نه درصد چیزی نیست و عمل کردم خدا رو شکر چیزی نبود الآنم سرگیجه دارم از خدا میخوام چیزی نباشه خیلی سخته همش سرگیجه دارم، ان‌شاءالله حاجت روا شی عزیزم دلت آروم شه ان‌شاءالله بحق رقیه حسین نور خدا تو دلت بتابه

چی بوده  لطفا بگید

یکی قبل هااا بوده درباره کار یجایی میخواستم برم برا کار دعا کردم قبولم کردن زودتر از چیزی ک باید و بین چندددد نفر دیگ 

یکیم پدرم دکترا کلاااا قطع امید کردن از اینجا فرستادنش بیمارستان تهران اونا هم قطع امیدکردن گفتن ۹۹ درصد میمیره شاید ی درصد زنده بمونه اون شبو یادم نمیره انقدر دعا کردم ن من کله خانواده،، بابام خوب شد برگشت خونه🤩🤩 

بازم بوده ها ولی اینا برام مهمتر بودن 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی قبل هااا بوده درباره کار یجایی میخواستم برم برا کار دعا کردم قبولم کردن زودتر از چیزی ک باید و ب ...

به امید خدا همیشه به خواسته هاتون برسین 

منم دعا کنین که به خواستم برسم همین چند روز و حالم خوب بشه 

یکی قبل هااا بوده درباره کار یجایی میخواستم برم برا کار دعا کردم قبولم کردن زودتر از چیزی ک باید و ب ...

میخوام برم سنو کاش بارداریم پوچ باشه و دیگه عذاب وجدان ولم کنه من توبه کردم خدایا منو ببخش

به امید خدا همیشه به خواسته هاتون برسین  منم دعا کنین که به خواستم برسم همین چند روز و حالم خو ...

الهی امین 

انششاااءالله شما هم ب خواستت و حاجت دلت برسی عزیز دلم 🙏🙏

میخوام برم سنو کاش بارداریم پوچ باشه و دیگه عذاب وجدان ولم کنه من توبه کردم خدایا منو ببخش

یعنی از بارداریتون ناراحتین🤔

یعنی از بارداریتون ناراحتین🤔

اگه ای حس عذاب وجدان نبود هیچوقت این خواسته رو نمیکردم 

این حس روحی واقعا زنندگی رو برام سخت کرده 

من نا شکر نیستم و نمیکنم 

اما وقتی این استرس فشار روحی برام قابل تحمل نیست و همش گریه و زاری میکنم مجبورم از خدا همین بخوام 

اگه ای حس عذاب وجدان نبود هیچوقت این خواسته رو نمیکردم  این حس روحی واقعا زنندگی رو برام سخت ک ...

انشاءالله خدا ب دلت ارامش بده 

انشاءالله خدا هرچی خیره برات پیش بیاره 🤲🤲