2777
2789
نی نی میخوام با دل پاکتون برام دعا کنید ممنون

انشاالله به زودی یه صلح وسالمشو بهت بده 

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله به زودی یه صلح وسالمشو بهت بده  اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

ممنون عزیزم

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
بچه ها حالم خیلی بده داغونم بعضی وقتا میزنه بسرم یه بلایی سر خودم بیارم 

عزیزم اون لحظه که اینجور فکرایی میاد سراغت شیطونو لعنت کن و وضو بگیر یه صفحه قرآن بخون آروم میشی 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   
کاش برم سنو بگه اصلا هیچی تو شکمت نیست  تا عذاب وجدان ولم کنه خدایا من توبه کردم و هیچ وقت هیچ ...

عزیزم شما ازدواج کردی 

عزیزم اون لحظه که اینجور فکرایی میاد سراغت شیطونو لعنت کن و وضو بگیر یه صفحه قرآن بخون آروم میشی&nbs ...

خوب من یا کاری انجام دادم که فک میکنم به بچم بدی کردم و دوس دارم بارداریم پوچ باشه تا عذاب وجدان ولم کنه 

من دیکه هیچ وقت تن به ان کار نمیدم خدایا کمکم کن

خوب من یا کاری انجام دادم که فک میکنم به بچم بدی کردم و دوس دارم بارداریم پوچ باشه تا عذاب وجدان ولم ...

چرا عزیزم مگه چکار کردی 

هر چی هم باشه خدا میبخشه وتوبه کن 

چرا عزیزم مگه چکار کردی  هر چی هم باشه خدا میبخشه وتوبه کن

زشته نمیتونم بگم اصلا فکر این رفتا نسبت به بارداریم عذابم میده و اغونم نمیتونم به زندگیم بچه هام برسم 

واسه شوهرم گفتم میگه چیزی نیست بهش فک نکن 

ولی من میترسم بچه به دنیا بیاد ولی هنوز فکر همراهم باشه و هی نسبتش بدم به بچم

کاش اینی که از خدا میخوام بشه و بارداریم پوچ باشه 

بخدا توبه کردم و دیگه سمت این چیزا نمیرم 

نمیدنم شاید حکمت خدا هست 

فقط از خدا میخوام یه جوری ارومم کنه که در وصف نگنجه