2777
2789
عنوان

دخترم نزدیک بود از دستم بره

| مشاهده متن کامل بحث + 5155 بازدید | 236 پست
اذیت نکن خودتو خداروشکر الان اوکیه بعدم حس کردی به کوچولو مریضه یا شیاف و حتما پاشویه انجام بده من گ ...

آره مراقبم الانم دو روز میره مدرسه دو روز بعدش سرماخورده ست 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
تهران هستن یا شیراز

یزد 

دکتر فلاح از شهرای دیگه هم‌خیلی میان پیشش

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط میگم هر دارویی ک دکتر برای تشنج ميده رو خاهشا بده بهشدرسته عوارض دارن ولی عوارض تشنج خیلی خیلی ب ...

داروی والپراوات میخوره هر ۱۲ ساعت 

شما اگه توصیه درمانی یا غذایی دارین خوشحال میشم بهم بگین

داروشو دکتر داره کم میکنه طبق نوار مغزی

ممنون عزیزم

❤️

عزیزدلم اول از همه بگم به عنوان یه مادر با تک تک جمله هات قلبم به درد اومد و ناراحت شدم. به شدت درکت میکنم و حالت و میفهمم. برای دخترتم صلوات و حمدشفا و آیت الکرسی میخونم. انشالا که خدا شفای دختر گلت و میده و حال دلت خوب میشه🙏😍

دوم اینکه اگه تهران هستی یا میتونی برای درمانش تهران بیای، حتما حتما حتما پیش دکتر اشرفی بهترین فوق تخصص مغزو اعصاب کودکان در ایران، یه نوبت بگیر و دخترت و نشون بده. بهت قول میدم نتیجه مبگیری. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

داروی والپراوات میخوره هر ۱۲ ساعت شما اگه توصیه درمانی یا غذایی دارین خوشحال میشم بهم بگینداروشو دکت ...

عزیزم من گفتاردرمانم

روی حیطه های گفتار ، زبان و شناخت بچه ها کار میکنم

درمورد دارو نظری نمیدم. فقط نظر دکتر

ب حرف این و اون هم گوش ندید. 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

شیراز دکتر خوب سراغ نداری چون برام نزدیک تره

نه شهر ما دکتراشون قوی هستن جای دیگه نبردمش ولی میتونین تو برنامه دکتر دکتر شیراز دکترای متخصص مغز واعصاب کودکان رو پیدا کنین نظرات بیمارا هم حتما نوشته شده

عزیزم من گفتاردرمانمروی حیطه های گفتار ، زبان و شناخت بچه ها کار میکنمدرمورد دارو نظری نمیدم. فقط نظ ...

آها موفق باشین نه اصلا فقط در مورد تغذیه و اینا سوال میکنم که چی براش خوب باشه دارو رو فقط با نظر دکتر میدم

نه شهر ما دکتراشون قوی هستن جای دیگه نبردمش ولی میتونین تو برنامه دکتر دکتر شیراز دکترای متخصص مغز و ...

ممنون میرم سرچ میکنم اما من نمیخوام‌ دوباره اشتباه کنم میخام  پیش کسی که واقعا نتیجه گرفته ببرمش

نوبت دهیش چه جور

یه کم سخت نوبت میده، ولی شدنیه. خیلی از اقوام و دوست و آشناهای ما از مریضای ایشونن. بیماریهای خیلی عجیب و غریب، همشونم بلا استثنا خوب شدن

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

عزیزدلم اول از همه بگم به عنوان یه مادر با تک تک جمله هات قلبم به درد اومد و ناراحت شدم. به شدت درکت ...

ممنون بابت همدردی و حس خوبی که بهم دادی ان شاءالله هیچ وقت شاهد مریضی بچه هات نباشی وهمیشه سلامت باشن

تاپیکم مال پارساله ببخشید که با خوندنش همگی ناراحت شدین خداروشکر اون روزا رو پشت سر گذاشتم والان دخترم به لطف خدا داره خوب میشه🌹🌹🌹❤️