2777
2789
عنوان

دخترم نزدیک بود از دستم بره

5160 بازدید | 236 پست

سلام اول که بگم هرکی وارد تاپیک شدلطفابرای دخترم دعا کنه صلوات حمد و.. دوم اینکه خواهش میکنم هرکی در مورد تشنج چیزی میدونه تا آخر متن رو بخونه و منو راهنمایی کنه

سه شنبه هفته پیش یکم تب داشت نفرستادمش مدرسه 

ساعت ۷ که بیدار شد جاشو خیس کرد بعدم دیگه نخوابید ساعت ۱۱ بهش صبحانه نون پنیر گردو دادم ۳تا لقمه خورد وگفت خوابم میاد خوابید منم رفتم به کارم برسم یه دفعه دیدم داره ازخودش صدا در میاره یه صدایی که یادم نیست فکر میکنم یه کلمه رو تکرار می‌کرد مثل دینگ دینگ و...

رفتم بغلش کردم گفتم تو که تازه خوابیدی عزیزم چرا بیدارشدی دیدم اصلا تو دنیای من سیر نمیکنه😔

هرچی صداش میزدم جواب نمیدادچشماش حرکت می‌کرد ولی حرف نمیزد و سرش رو نمیتونست ثابت بگیره دیدم دهانش قفله سریع پا شدم داد وگریه...دیدم لرزید و داره خفه میشه سعی کردم دهانشو باز کنم که انگشت دستم لای دندوناش موند و بدجور دندون گرفت ولی موفق شدم دهنشو باز کنم و استفراغ کرد و نفسش برگشت

بردیم اورژانس گفتن نباید سعی میکردی دهنشو باز کنی ممکن بود حتی فکش بشکنه ولی من آیت سوال تو ذهنم موند اگه دهنش رو باز نمیکردم‌خفه نمیشد؟ آخه اون چندتا لقمه که دادم بخوره تو گلوش بود

تا جمعه بستری بود و همون موقع دارو ضد تشنج بهش دادن والپروات سدیم آزمایش خونش هم گفتم خیلی عفونت داره بدنش

الان مرخص شدیم و امشب قراره ببریم دکتر مغز واعصاب کودکان من این دارو رو سرچ کردم دیدم چیزای خیلی وحشتناکی در موردش نوشته جوریکه الان میخوام دارو رو بدم مثل اینه که بخوام سم بهش بدم

همه عوارضش هم دارم‌روی دخترم میبینم دلم میخواد فقط بمیرم یا دخترم خوب بشه خیلی دلشکسته وغمگینم

کسی در مورد این دارو چیزی میدونه؟ واینکه وقتی بردمش دکتر چه سوالایی بپرسم کلا هرچی ميدونيد و ازش مطمئن هستید بهم بگید دکتر خیلی خوب در این زمینه هم می‌شناسید شمارشو بهم بدید

اینکه از ۲۰ شهریور تا حالا همش مریضه شاید چند روزش فقط خوب بوده

یبار۷مهر دیدم استفراغ کرده داره برمیگرده تو گلوش فکر کنم همون هم تشنج بوده که قبلش من تو آشپزخونه بودم ودیدم فقط این صحنه رو دیدم که داشت خفه میشد سریع برگردوندم و زدم تو شونه هاش بیمارستان هم بردیم فقط سرم زدن چیزی از تشنج نگفتن

هفته بعدش هم اسهال داشت تب ۳۹ و نیم ازش آزمایش خون وادرار ومدفوع گرفتن که گفتن یکم گلبول سفیدش بالا بوده

همون موقع هم توراه برگشت یه دفعه یکم لرزید وبیهوش شد بردیم بیمارستان دوشب بستری شد ولی دکترش پرسیدم گفت نه تشنج نبوده خیر سرش فوق تخصص هم بود و بهترین بیمارستان شهرمون

حالا لطفا راهنماییم کنید اطرافیانتون هم اگه براشون پیش اومده ازشون سوال کنید به شدت ناراحت وناامیدم همثانیه برام داره مثل زهر میگذره دختر نازم اینطور یه دفعه پرخاشگری یه دفعه مهربون یه دفعه بی‌حال و نمیتونه راه بره یه دفعه شروع میکنه به ورجه وورجه 

همش داره ناخن میجوه گاهی اصلا به حرفام توجه نمیکنهحرف زدنش شفاف نیست یعنی چند بار میپرسم تا بفهمم چی میگه دیشب که خیلی بد بود کلمه هایی که میگفت رو نمیفهمیدم😔 داشت دلم‌میترسیدم

اینترنتم ضعیفه بچه ها شما کامنت بذارید من جواب میدم کم کم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر زمانی رو بهت معرفی میکنم تهران هست

داروهای ضد تشنج عوارض دارن اما چاره نیست باید بهش داد

هرگز سرخود دارو رو‌قطع یا کم نکنی هرگز

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

انشاءالله خیلی زودخوب بشه 💚

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

اسی حتما حتما حتما یه دکتر مغز و اعصاب خوب ببرش 

گوش بده هااااا خب؟

ببرشی ها؟

به دکتر درخواست نوار مغز بده براش بنویسه شاید این بچه بیماری صرع داره 

خدایا خودت پشت و پناهم باش

عزیزم خدا شفا بدهمن چیز زیادی درمورد تشنج نمیدونم ولی یادمه بچگیا داداشم مدام تشنج میکرد بعد کلی دوا درمون آخرش لوزه اش رو عمل کردن وتمام دیگه بعدش تشنج نکرد واینکه باید به هوچین بیمارایی نون خامه ای داد فک کنم البته این برا خیلی وقت پیش احتمالا الان یافته های جدیدی به دست اومده خدا همه بچه رو برا پدر مادراشون حفظ کنه دختر گل شمارو هم شفا بده

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

طبق تجربم،تشنج تکرار میشه،تنهاش نزار،خودتو هم گم نکن اگه به موقع اقدام کنی هیچی نمیشه،همون لحظه اول که دیدی علائم نشون میده دور قاشق پارچه بپیچ بزار دهنش راست میگه به طور دهنشو باز نکن،خوب میشه،دوره ایه و عملا فک کنم بعد یسال دیگه اثری نمونه روش برا ما که اینطور بود،اصلا و به هیچ وجه تنهاش نزار،به معلم و مدیرشم بگو شرایطشو که هم استرس ندن به بچه هم تنا نباشه تت مدرسه

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤

اییی جونم چند سالشه، ببين اگر شهرستان هستی حتما مرکز استان یا تهران پیش چند دکتر ببر، داروهاشو نشان چند پزشک متخصص بده، ولی اگر تشخیص داده شد دیگه باید دلروهاشو بدی، خیلی ناراحت شدم ، شما باید قوی باشین بچه روحیه اش را از دست نده

الهی عزیززم خدا شفا بده قبلش مشکلی نداشت؟

نه فقط از وقتی از مسافرت کوفتی برگشتیم تا حالا مریضه رفتیم کنار دریا ممکنه از دریا ترسیده باشه؟

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ