2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس

91 بازدید | 16 پست

امروز از فشار عصبی در حد مرگ خوردم و میدونم فردا دو سانت اضاف میشه بهم و دگ حال رژیم گرفتن ندارم

احساساتم مرده دلم مص سنگ شده دارم خودمو گم میکنم اونقدری از خودم فاصله گرفتم ک دگ نمیشناسمش

درونم پر از غم و خشم و نفرته

اونقدری بی رحمو بی حس شدم ک امروز مامانم بهم گفت مطمئن با شیطون همبستر شدم ک ترو زاییدم

خیلی دلم از خودم گرفته

هی تو ذهنم اهنگ چه سخته شاهین ارین پلی میشه

ب مرحله ای رسیدم ک دگ حتی نمیتونم ارزوی مرگ کنم

فقد دوس دارم از همه چی انتقام بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عیبی نداره، همه چیز به اندازه خودش زشته، اما خودتو ببین!

ببین وقتی میخندی چقدر چقدر قشنگ تری!(:

‏این دنیا به قشنگیای تو نیاز داره، به اشکات، به لبخندات،

به سختی هات نیاز داره.

حتی اگه این دنیا بهت پشت کرد، ادامه بده، متوقف نشو..

حتی اگه حس کردی دستو پاهاتو زنجیر کردن!

من نمیخوام بهت انگیزه بدم، من بهت ایمان دارم حتی اگه نشناسمت!

‏میدونم تو چه شبای تلخیو گذروندی، میدونم چه روزاییو طی کردی، من همه اینارو میدونم که دارم این حرفارو میزنم، پس ادامه بده! نزار هیچ چیزی مانع ادامه دادنت بشه❤

راستی زیبا، من روانشناسم🦋

عیبی نداره، همه چیز به اندازه خودش زشته، اما خودتو ببین! ببین وقتی میخندی چقدر چقدر قشنگ تری!(: ‏ ...

با ادامه دادنم فقد دارم ب بقیه اسیب میزنم 

میترسم ب جایی برسم ک همه چیمو از دست بدم

با ادامه دادنم فقد دارم ب بقیه اسیب میزنم  میترسم ب جایی برسم ک همه چیمو از دست بدم

این چه حرفیه عزیزمممم 

من پارسال دقیقا همین موقع ها یه دختر افسرده باهام حرف میزد که توی ۱۵۰ کیلومتری از شهرشون بدون هیچ تفریح امکانات و دوستی فقط روزاشو میگذروند تا درساش تموم شه، تازه از ی رابطه‌ی طولانی بیرون اومده بود و حال روحی خوبی نداشت، درساش تموم شد و برگشت و شروع کرد به ساختن زندگیش، آرامش روحی روانیش کم کم برگشت کار جدید پیدا کرد پول پس انداز کرد. کلاس موسیقی ثبت نام کردو تمرکزشو گذاشتم روی خودش. حالا هم کار میکنه هم درس میخونه هم حالش خوبه
همه ی اینارو گفتم که بگم واقعا زندگی یکسان نمیمونه نمیدونیم سال دیگه ماه دیگه کجاییم. پس تا میتونی زندگیتو خودت بساز و لذت ببر از چیزی که بهش تبدیل میشی❤

این چه حرفیه عزیزمممم  من پارسال دقیقا همین موقع ها یه دختر افسرده باهام حرف میزد که توی ۱۵۰ ک ...

چطور این نفرتمو از بین ببرم نمیتونم ببخشم هر وقت گذشتم دوباره بهم درد دادن

کاش منم قبول بشم بتونم دانشگاه برم

چی میشه منم یبار شانس بیارم تلاشام نتیجه بده

چطور این نفرتمو از بین ببرم نمیتونم ببخشم هر وقت گذشتم دوباره بهم درد دادن کاش منم قبول بشم بتونم د ...

پشت تموم موفقیت‌های آدمای این دنیا قطعا یکی بوده، حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه!  اتفاقا برعکس،
یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کشته
و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده
که اون برای گرفتن بزرگ‌ترین انتقام دنیا یعنی موفقیت و رهایی از اون وضع، شبانه روز تلاش کرده!

توام فقط برای اینکه بتونی به اون چیزی که میخوای برسی باااید خودتو از هرکی که میبینی با حرفاش اذیتت میکنه دور کنی یا بیخیال حرفاش بشی و توی موفق شدنت نشونش بدی که توام میتونی💪🏻

2810