2777
2789
ای بابا این بچه ها آدمو پیر میکنن مگه ما بچه نبودیم اینقد تند تند مریض نمیشدیم والا از بس همه چی شیم ...

بخدا خسته شدم خیلی اذیتم‌میکنه خیلی 

ی مدرسه میخواد بره انقد غر میزنه انقد تاراحت همش میخواد نره😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنم بچه ات تا مریض میشده فوری شروع میکردی ب دادن شربت و دارو و آنتی بیوتیک بدن بچه هم مقاومت دارویی گرفته هم سیستم ایمنیش اومده پایین. باید تقویت بشه هم با مواد غذایی هم شربت های تقویتی.

دیگه اخه پیش دبستانی چیه که بفرستی یا نه ولشون کن معلم ها رو مهم سلامتی بچه خودته اونجوری بچهای دیگه رو هم مریض میکنه نفرست بزار کامل خوب بشه سیستم ایمنیش رو تقویت کن نارنگی پرتقال لیمو شیرین زیاد بهش بده شربت ایمیونس هم بخر بده بهش بعد بهش بگو دستش رو تند تند بشوره یا قبل خوراکی خوردن به چشم و دهنشم دست نزنه البته براش یکم سخته کوچولو هست انشالله زود حالش خوب بشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بخدا خسته شدم خیلی اذیتم‌میکنه خیلی  ی مدرسه میخواد بره انقد غر میزنه انقد تاراحت همش میخواد ن ...

عزیزم حق داری براش شربت ویتامین بگیر هفته پیش پسرم مریض شد گفت دوستم مریض بوده سرفه کرده ماسک نداشته واقعا از دست مادر بچه هرسم گرفت چرا بچه مریضشو فرستاده مدرسه

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...