2777
2789

ی هفته میره ی هفته مریض از اول سال همش غیبت زده چرااینطوری اخه😖😖😖😖😭😭بخدا تازه شربتاش جمع کردم باز شروع شد خدایا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

چند سالشه؟؟

من مولتی ویتامین تراپوتیک دادم خیلی بهتر شد

ماله من نه سالش بود

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمنم دقیقا همینه تواین ۴۰ روز بار چهارمشه مریض شده

واقعا خسته شدم دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
چند سالشه؟؟ من مولتی ویتامین تراپوتیک دادم خیلی بهتر شد ماله من نه سالش بود

پیش دبستانی امروز میخرم براش بخدا دیگ خسته شدم😖😖😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
پسر من هم همینه وقتی تب داره نفرست بعدش با ماسک بفرست شربت ایمنی هگ براش بگیر بخوره

تب نداره الان ابریزش بینی و سفره اب دعنش و قورت میده بدتر میشه

بدنش ضعیفه 

هر روز بهش آب لیمو شیرین و پرتقال یا نارنگی بده و سعی کن غذاهای مقوی بخوره 

من به بچه ام ی مکمل به اسم کیدز میدم که خدایی نکرده اگرم مریض بشه ی روز دو روزه خوب میشه 

و اینکه تو مدرسه ماسک بزنه هم موثره که برای بچه های دبستانی تقریبا خیلی سختتره