2777
2789

من بشدت با حجاب بودم شوهرم روز عقد بعد از عقد وقتی دیدم متعجب ماند باورش نمی شد 

یک دختر با موهای بلند و بلوند )رنگ موهام کاملا طبیعی هست (

خودش بعدها گفت از خوشحال گریه ام گرفت تو همانی بودی که از خدا خواسته بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله همتون خوشبخت باشید چقدر کامنتا خوب بود🥰

استارتر جان الهی که به پای هم پیر بشید، ممنون از تاپیکت🌹

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شماکه با هم دوست بودین زندگیتون عاشقانست؟

بله ولی خب عشق قبل زیر یه سقف رفتن و قبلش خیلی باهم فرق داره

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
من بشدت با حجاب بودم شوهرم روز عقد بعد از عقد وقتی دیدم متعجب ماند باورش نمی شد  یک دختر با مو ...

عزیزمممم 😊🌹

خیلی خوشحال شدم یه نفر یه چی از خدا خواسته وهمون شده 

حالا نمیدونم من آرزوی کیم 😂😂

ان شاءالله همتون خوشبخت باشید چقدر کامنتا خوب بود🥰 استارتر جان الهی که به پای هم پیر بشید، ممنون ا ...

خوشحالم که خوشحالی جانان 🤗🌹

ممنونم ولی هنوز چیزی معلوم نیس خدا خودش درست کنه 

ممنونماز دعای خوبت ❤

چرا فرق داره ؟ فرقشون تو چیه؟

ببین خب قبل ازدواج ما هیچ دغدغه ای نداشتیم تو دوستی 

مشکل که اصلا چون خودمون ۲تا بودیم هر تصمیمی میگرفتیم 

فقط تنها دغدغه امون این بود کدوم کافه بریم کدوم رستوران بریم ولنتاین وتولد برای هم چی بخریم!

ولی بعد ازدواج اولا که پای خانواده هامون اومد وسط و هرکدوم نظرای خودشونو دادن بااینکه ما اجازه دخالت آنچنانی ندادیم ولی باز فکرمونو مشغول میکردن 

مشکلاتی بهمون اضافه شد و مادر همسرم اجازه مهاجرت نداد و ما دعواهای بدی کردیم باهم دوتایی!الانم دغدغه امون پس انداز و پول برق وگاز و ....

مدلش کلا عوض شد همه چی

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
ببین خب قبل ازدواج ما هیچ دغدغه ای نداشتیم تو دوستی  مشکل که اصلا چون خودمون ۲تا بودیم هر تصمی ...

آهام بله دقیقا 

چقد عالی میشد همه چیز مثل قبل میموند ، چون قبلش خیلی راحت وبی فکر بوده نسبت به بعدش 

من همیشه فک میکنم بعد ازدواجم خیلی خوب میشه البته از خدا میخوامش ومثل مجردی گردش و راحتی واینا باشه😅

عشقتون پایدار جانم🌹🍃

آهام بله دقیقا  چقد عالی میشد همه چیز مثل قبل میموند ، چون قبلش خیلی راحت وبی فکر بوده نسبت به ...

ببین گردش واینا هست ولی دیگه مثل قبل نیست چون ما اون موقع ها هرجا دوست داشتیم میرفتیم ولی الان گاهی با خانواده ها به اجبار همراه میشیم که شاید خوش نگذره بعد همسرم کارشو عوض کرده دیگه فقط جمعه ها بتونیم رستوران بریم یا بیرون اونم نه همیشه چونکه باید به خانواده ها سر بزنیم و....

منم دیگه با دوستام میرم 

شما هم ان شاالله خوشبخت بشید

ببین گردش واینا هست ولی دیگه مثل قبل نیست چون ما اون موقع ها هرجا دوست داشتیم میرفتیم ولی الان گاهی ...

ممنونم از راهنماییتون🌹

خیلی هممنونم محبت دارین ❤

من باحجاب بودم وفوق العاده خجالتی شب اول با روسری خوابیدم شوهرم انقد حرص خورد ولی چون منو میشناخت فقط یه بار گفت روسریتو دربیار گفتم نههههههه بعد چند شب اولین باری که دستش بهم خورد از خجالت یه جوری زدم زیر گریه ازترس اینکه بقیه نشنون گفت ببخش غلط کردم

من باحجاب بودم وفوق العاده خجالتی شب اول با روسری خوابیدم شوهرم انقد حرص خورد ولی چون منو میشناخت فق ...

😂😂😂میگفتی از جات تکون بخوری میکوشمت 

عزیزممم😂خیلی خاطرات بامزه ای داشتی  مرسی از کامنتت 😊🍃