2777
2789
همون شب اول که عقد کردیم اومدن خونمون بقیه رفتن شوهرم شب موند همش منتظر بودم کی میخواد بره بعد دیدم ...

عزیزمممم نگووووو 😅خیلی استرسیه حتی حرف زدن باهاش چون تابحال با هیچ کس به لطف خدا دوست نبودم وحتی حرف نزدم امیدوارم خدا خودش جور کنه 😂وگرنه شبیه گوشی هنگ میشم صدرصد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کوچکترین واکنشی نشون نداد  انگار صد ساله منو همینطوری دیده  من مذهبی چادریم. اولین با ...

چه بی احساس بوده 😐

الان چطوره ؟؟

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
میگم با موی باز عکس پروف گذاشتم کجام مذهبیه خواهر😂 ......از کامنتا تعجب کردم

اخه استارتر از مذهبی ها سوال کرد🙂خب مذهبی تکلیفش معلومه دیگه

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
😂😂😂😂 منم اولین بار که شوهرم میخواست بیاد خونه مون شب بمونه، یکی دو ساعت قبل اومدنش رفتم پشم زنی ...

دقیقا من وقتی خواستگار داشتم اینجوری بودم 🤦🏻‍♀️

الان که بحث خاطره شد،من حجاب نداشتم با لطف خدا و امام حسین جانم محجبه شدم،بنابراین زمانی که اولین بار حجاب گذاشتم و در جمع دوستای همسرم و فامیل حاضر شده بودم اونا پشمی براشون نمونده بود😂😂😂

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

من شوهرم فامیلیم

من شبا پیش ننجون خدابیامرزم میخابیدم چون تنها بود

اونم از داشگاه میومد همش اونجا بود

میزاشت وقتایی ک ننجونم خابش میبرد میومد اونجا🤭دو سه دفعه منو سر باز دید چون سر زده اوند البته سریع روسری پوشیدم

یادش بخیر واقعا چقد دوران شیرین بود

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
عزیزمممم نگووووو 😅خیلی استرسیه حتی حرف زدن باهاش چون تابحال با هیچ کس به لطف خدا دوست نبودم وحتی حر ...

منم همینطور بودم اولین بار بود دست یک مرد بهم میخورد اینقدر از درون داغ شده بودم 😂 ولی خیلی خوب بود تا صبح نخوابیدیم 

منم همینطور بودم اولین بار بود دست یک مرد بهم میخورد اینقدر از درون داغ شده بودم 😂 ولی خیلی خوب بود ...

دعای کمیل میخوندین؟

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

همسرم قبل عقد هم منو دیده بود ولی با آرایش خیلی تغییر کردم همسرم میگفت دیدمت پشمام ریخته😁😁

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂