2777
2789
نوچ  ولی بعضی وقتا با بعضی لباسا واقعا یجوری میشم😂تعریف از خودم نیس لطف خداست🤗❤

اهان من معنی قلق نمیفهمیدم گفتم شاید معنیش خوشکل😂

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین بار همون شب اول عقد منو دید..همه جامو دید بجز اونجامو🤣🤣 اونم عملیات پشم زنی نداشتم روم نشد و ...

😂😂😂 چرا پشماتو نزدی مادرجان😂😂😂

اگه به زور میدید آبروت میرفت 

شکر خدا مرد نجیبی بوده اصرار نکرده 

خدانکشت دختر🤣

بخداهااا شوهرم هی میگف دربیار شلوارتو البته با لوس بازی ایناهااا منم میگفتم روم نمیشه تا چندوقت فک میکرد بخاطر شرم و حیا بوده اما بعدها فهمید بخاطر پشمای پام بوده🤣

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 
😐😐وات؟منظورم اینه که زن و شوهرن و قراره تا خیلی جاهای باریکی پیش یرن ک اسی ب فکر مو هست.

احترام بذار شاید اینا ازاین کارا نمیکنن عههه😆😆😆

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
کوچکترین واکنشی نشون نداد  انگار صد ساله منو همینطوری دیده  من مذهبی چادریم. اولین با ...

🤣🤣😂همونجا کفشتو درمیاوردی میزدی تو دستش یبار دیگه خوب ببینه😁

😂😂😂 چرا پشماتو نزدی مادرجان😂😂😂 اگه به زور میدید آبروت میرفت  شکر خدا مرد نجیبی بوده اصر ...

من قبل عقدم خواستم باحیا بازی دربیارم فقط درحد ی دوش دوسه دیقه ای رفتم حموم ک خانوادم نگن رفته پشم زنی براهمون اینجوری شد🤣

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 
عقدین؟ من اومدم خاطره بخونم همسر من دوست بودیم دیده بود

ببخشید یه سوال بپرسم؟

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗