2777
2789
عنوان

واسه نی نی ناز اسفند 90 ات چی خریدی؟ عکسش کو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32021 بازدید | 378 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غزال! الان دوباره خوندم پنج تیکه رو خریدی پنجاه تومن؟ یعنی تیکه ای حدودا ده تومن؟ حالا خیلیییییییی هم گرون نیست پس . مبارکه حالا تنبلی نکن عکس بذار ببینم لااقل
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
ههه دقیقا خودمم عاشقشونم امروز هرچی فکرکردم که برم عوض کنم سایز دوازده یا بیست و چهارماه بگیرم نتونستم هیچکدومشونو انتخاب کنم بیخیال شدم
عسل جون 4 تیکه ست. یکیشم شورته دیگه! کوچولو. تقریبا هر کدوم 13 الی 14 میفته. ولی خدایی جنسش خوبه. باز هم در مقایسه با کاترز که تو گرفتی خیلی گرونه!!!!!!!!!! تازه باید هایی که تو گرفتی خیلی خیلی نازن! من عااااااااااااااشقشونم. زودی تن رادین کن و عکس بگیر بذار دلمون بره!!!!!!!!!!!!! بوس واسه عشق خاله
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
من دیروز خواستم از مامان سروش بادی بگیرم

قرار بر این بود که وقتی عکس بادی ها رو می زاره هر کس اول پیشنهاد بده مال اونه

بعد

من چهار تا انتخاب کردم که هر چهار تاش انتخاب اولی بودم
و مامان سروش در یه حرکت خیلی جالب همه رو واسه دوستاش داد بعد که گفتم خوب قراره انتخاب نفر اول چی شد گفت اونا قبلا تماس گرفته بودند
!
!
!
حالا حساب کنید این خرید انترنتیه داریم هههههههههه

اینجا هم پارتی بازی ههههههههههه
LilySlim Weight loss tickers
چمیدونم
ولی اوندفعه من هرکدومو گفتم برام نگه داشت وای استرس اینکه کی اول بگه رو دوست ندارم
چرا نمیای ار اینجا که من گرفتم بگیری؟
اونروز یکی میگفت بادیهای تایلندی کارترز قوارع اش کوچیکتر از امریکاییهاشه دقیقا اینا که از گلستان گرفتم حدود چهارپنج سانت قدش بلندتره
روی اونا که از مامان سروش گرفتم نوشته first years made by carters
روی گلستانیه نوشته carters
هردو جنسشون خوبه ولی گلستانیه بزرگه و خوب قشنگ شش ماهش رو میتونه تا پاییز تنش کنه
*****************مژده مژده******************

لباس های جدید و بادی های اصل کارترز جدید با طرح های بسیار بسیار زیبا و شیک رسید

شوی بزرگ تابستانی شامل انواع
بادی
بادی شلوار
بادی شلوارک
تونیک و تایت
پیراهن
سرهمی پاچه کوتاه
تیشرت
شلوارک
تاپ
لباس باله بسیار خوشمل
جوراب شلواری و....................................
برای کوچولوهای ناز

و سورپرایز دیگه برای مامانای گل انواع مانتو های شیک و خنک تابستونی
اینم وبلاگشونه یه عالمه مدل جدید هم دارن که عکسش تو وبلاگشون نیست http://foroshgahstart.blogfa.com/

لباس های خوشگل برای مامانای گل و دوست داشتنی که به علت ک سایز شدن حراج خورده و اینم وبلاگشون

http://mini7.blogfa.com/

زمان شو : از سه شنبه تا جمعه 27 تا 30 تیرماه
ساعت : از 11 صبح تا 7 بعد از ظهر
مکان : سعادت اباد علامه جنوبی کوچه 34 شرقی پ 13 واحد 1

تلفن : 09381554314

اینم ادرس کلوپ منه یه سری از مدلا رو براتون عکس گزاشتم تو کلوپ http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=14559

دوستدار همه ی شما مامان سروش ( شیما)
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
2810