2777
2789
عنوان

به نظرتون برای دختر سی ساله

600 بازدید | 22 پست

کیس های ازدواجش از قبل بدتر میشه؟

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

به احتمال صدی به نود به احتمال صدی به نود.......نه لزومااینجوری نیس

به زودی دراین مکان امضای زیبایی درج خواهد شد!.......البته اگه دوباره اینجاروپیداکنم😂😂😅قلب منیBولی خیلی بیشوری اه خری مغزنداری هرچی میگم ایه یاسین توگوش خرخوندنه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۱ سالمه کیس ازدواج قبل سی سالگی که واسم میومد محشر بود الان معتاد یا نجار اومدن خاک تو سرم که خودما بدبخت کردم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم خدا نبخشش اگه موضوع امضام را خواستی بدونی تاپیکم که اسمش زندگینامه است را بخون

من ۳۱ سالمه کیس ازدواج قبل سی سالگی که واسم میومد محشر بود الان معتاد یا نجار اومدن خاک تو سرم که خودما بدبخت کردم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم خدا نبخشش اگه موضوع امضام را خواستی بدونی تاپیکم که اسمش زندگینامه است را بخون
من ۳۱ سالمه کیس ازدواج قبل سی سالگی که واسم میومد محشر بود الان معتاد یا نجار اومدن خاک تو سرم که خو ...

دوست منم همین مشکل داره الان

دوست منم همین مشکل داره الان

فقط خدا کمکمون کنه سرکوفت بشنوی خودت ناراحتی داشته باشی داغون میشی دور از جون دوستت فقط من آرزوی مرگ میکنم

نه ، دختر عموی من والا تو ۳۶ سالگی ازدواج کرد از هر نظر همه تو کف زندگیشن هم مالی هم اخلاق شوهرش قیافه شوهرشم ن سرتره از دختر عموم ن پایین تر

باز زن پسرعمومم موقع ازدواج ۳۳ سالش بود پسرعموم قدش کوتاهه ولی همه چیزو درحد عالی داره 

دختر داییمم ۱۶ سالگی ازدواج کرد الا ۲۳ سالشه با ی بچه هم زندگیش هم خودش هم بچش روهوان در حال طلاق و دعوا خیلی ربطی نداره ب سن نداره این چیزا بنظر من ،،شاید شانس دخیل باشه🙄

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
فقط خدا کمکمون کنه سرکوفت بشنوی خودت ناراحتی داشته باشی داغون میشی دور از جون دوستت فقط من آرزوی مرگ ...

خدا نکنه عزیزم درست میشه

خدا نکنه عزیزم درست میشه

خدا ازت بشنوه خیلی سخته خودم که دیگه امیدی ندارم

خدا ازت بشنوه خیلی سخته خودم که دیگه امیدی ندارم

میفهمم دنیا خیلی ناعادلانس