2777
2789
عنوان

تجربه ی من از التهاب عصب چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16405 بازدید | 214 پست

منم علائم شمارو داشتم یه چشمام شدید درد میکرد و تار شده بود به شدت به نور حساس بودم چشمم رو از درد نمیتونستم حرکت بدم تا دوماه هروز دکتر و اینا همه ازمایش عکس و همه چی نرمال بود میگفتن هیچ مشکلی نیس تا یه روز اتفاقی میرم دکتر مغز و اعصاب و ام آر ای و اینا فهمیدم بیماری ام اس دارم

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم علائم شمارو داشتم یه چشمام شدید درد میکرد و تار شده بود به شدت به نور حساس بودم چشمم رو از درد ن ...

بله عزیزم اپتیک نورایتس از علایم اصلی ام اس هست حدود ۲۰ درصد از بیماران ام اس حداقل یک حمله چشمی داشتن 

الان بیناییتون خوبه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم اپتیک نورایتس از علایم اصلی ام اس هست حدود ۲۰ درصد از بیماران ام اس حداقل یک حمله چشمی داش ...

ببین نمیدونم چجوری بگم تا حالا هیچ کس متوجه نشده حرفمو من هرجا دکتر چشم میرم بیناییم ۱۰ از ۱۰ ولی تار میبینم یعنی چشمم ضعیف نیس ولی یکم تار میبینم نه عزیزم حدود ۴ ساله این بیماری رو دارم از ۱۶ سالگی ولی چشمم همونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین نمیدونم چجوری بگم تا حالا هیچ کس متوجه نشده حرفمو من هرجا دکتر چشم میرم بیناییم ۱۰ از ۱۰ ولی تا ...

من متوجه هستم چی میگی علتش اینه که التهاب عصب بینایی روی اعصاب بینایی تاثیر میزاره نه ساختار چشم بنابراین چشم مشکلی نداره اما اثار حمله رو عصب میمونه گاهی حتی تو درک رنگ مثل روز اول نمیشه بنابراین من متوجه هستم کاملا چی میگی عزیزم 

حمله دیگع که نداشتین توی این سالها؟

من متوجه هستم چی میگی علتش اینه که التهاب عصب بینایی روی اعصاب بینایی تاثیر میزاره نه ساختار چشم بنا ...

اولین دکتری که رفتم گفت سکته مغزی خفیف بوده یا گفت توموره ولی جواب ازمایشم که اومد تشخیص ام اس داده بود نه عزیزم بعد ۴ سال حمله نداشتم البته زیر نظر دکترم دارو میخورم سالی ۳ بار هم چکاب میشم فقط هرشب بدن و درد و پا درد دارم🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولین دکتری که رفتم گفت سکته مغزی خفیف بوده یا گفت توموره ولی جواب ازمایشم که اومد تشخیص ام اس داده ...

چه دکترا عجیبی رفتی😅 من اولین روز متوجه شدم خودم اپتیک نورایتس شدم و زود رفتم خودم از دکتر خواستم ام ار ای با پروتوکل ام اس برام بنویسه و بلافاصله درمان رو شروع کردم

برای اسپاسم هات ورزش کن و ببین شاید منیزیمت پایینه هر دردی به ام اس مربوط نیست

چه دکترا عجیبی رفتی😅 من اولین روز متوجه شدم خودم اپتیک نورایتس شدم و زود رفتم خودم از دکتر خواستم ا ...

میدونی عزیزم هیچ اطلاعاتی راجب ایم بیماری نداشتیم تو اطرافم نبود اصلا برا همین نفهمیدیم دکتر چشمم بهترین جاها رفتم میفتن مشکلی نداری 🤦🏻‍♀️ چرا عزیزم درد بدنیم مربوط به بیماریمه عصبی که میشم حرص و غصه و اینا یا خیلی فعالیت میکنم خسته میشم شبا از درد نمیتونم بخوابم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم علائم شمارو داشتم یه چشمام شدید درد میکرد و تار شده بود به شدت به نور حساس بودم چشمم رو از درد ن ...

من‌چشمم درد میکنه میزنه ب سینوسام تاری دید و اینا ندارم شماهم vepدادید؟

نظرت راجب کنترل استرس چیه؟؟ تاحالا تراپی رو تجربه کردی؟

نه ذهن ارومی ندارم افسردگی شدید هم دارم نمیتونم تمرکز کنم یا خودمو اروم کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40