2777
2789
چرا؟ واقعا رشدشو زیا میکنه حتی شندیم به ناخنم بزنی بلند میشه

وازلین یکی از مشتقات نفت هست

حالا خودت تصور کن چه فوایدی داره

البته برای استفاده موضعی برای خشکی شدید خوبه ولی کلا درمانی نیست.

🍀🍂🌧️🦢🌜💪☔📿⚖️🪄💵❤️💐💍🎉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمل زیبایی دوست ندارم ولی

فشیال درست حسابی و مرتب میرم

ناخنام ۲۰روز یه بار دست و پا درست میکنم همیشه قشنگن نمیذارم 

رنگ و روشون بره یا زیاد بیان بالا

ابروهامو لیفت میکنم

کرم های ابرسان و مرطوب کننده خوب میگیرم همیشه میزنم چون پوستم خشکه و ارایش نچرال میکنم نه خودم غلیظ دوست دارم نه نامزدم

گیرم هوای پر زدنم هست،بال کو؟🕊️
مارک روتین پوستیت چیه عزیزم؟

من برندای کر‌ه‌ای یا فرانسوی بیشتر میزنن

برندایی مثل

ایزنتری

بیوتی آف جوسئون

کوزارکس

اینیسفری و....

🍀🍂🌧️🦢🌜💪☔📿⚖️🪄💵❤️💐💍🎉
لبم خیلی بده باید حتما ژل برنم

کجاش بده اخه...اعتماد به نفس داشته باش به خود رسیدن به اینجور چیزا نیست...همیشه ارایش ملیح داشته باش ...ناخنای مرتب و لاک زدع...ساعت و عطر...لباسای اتو کشیده و کفشای تمیز...لباسای شیک و شالی که به رنگ پوستت بخوره..زیورآلات ظریف....همه اینارو رعایت میکنی؟ اگه کنی خیلیم  جذابی قرار نیست همه شبیه هم باشن

خیلی آب میخورم تاثیر هم داشته

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟
ماهانه چقدر خرجته😁؟شاغلی؟

نمیدونم حساب نکردم 

ولی مثلن روتین پوستی و ژل لب و اینا که هر ماه نیست 

چند ماه یه بار هزینش

ناخن و مژه هر ماه تقریبن ۸۰۰ میشه 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
کجاش بده اخه...اعتماد به نفس داشته باش به خود رسیدن به اینجور چیزا نیست...همیشه ارایش ملیح داشته باش ...

حقیقتا خواهرای همسرم عمل بینی انجام دادن فوق‌العاده شدن من قبل از عمل از اونا خیلی بهتر بودم الان اونا نازترن