آنشرلی_با_موهای_جوگن مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 11356 عنوان واسه پیش دبستانی چه چیزایی لازمه بخرم؟ 105 بازدید | 19 پست چیزای واجب رو اول بگین.بعدشم چیزای فانتزی رو بگین.هزینه حدودیش هم لطفا بنویسین 1402/08/11 | 17:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 36336 هرمهدی فرق داره .ماایناروخریدیم به اضافه آجربازی ومدادشمعیکلاشددوتومن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
مامان_آقای_مهربون عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 4837 خود مدرسه لیست میده ولی تا اونجاییکه میدونمپاستلمدادرنگیماژیکدفتر نقاشیخمیربازیچیزایی هم که لازمت میشهچسب نواریچسب ماتیکیکاغذ رنگیمقوا رنگیقیچی کاغذباز بسته به مدرسه ممکنه چرتکه پازل فوم و ... بخوان
آنشرلی_با_موهای_جوگن مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 11356 هرمهدی فرق داره .ماایناروخریدیم به اضافه آجربازی ومدادشمعی کلاشددوتومن مهد نه،پیش دبستانی
آنشرلی_با_موهای_جوگن مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 11356 خود مدرسه لیست میده ولی تا اونجاییکه میدونم پاستل مدادرنگی ماژیک دفتر نقاشی خمیربازی چیز ... پیش دبستانی هم مثل مهده؟؟؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 36336 مهد نه،پیش دبستانی منظورم همونه .اکثرامهدوپیش دبستانی باهمه یعنی هم پیش ۱و۲دارن هم مهدبرای بچه های ۳سال به بالا این وسایل برای پیش ۲هست راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آنشرلی_با_موهای_جوگن مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 11356 منظورم همونه .اکثرامهدوپیش دبستانی باهمه یعنی هم پیش ۱و۲دارن هم مهدبرای بچه های ۳سال به بالا& ... آها ممنونم عزیزم🥰
آنشرلی_با_موهای_جوگن مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 11356 پیش هایی که رفتم خودشون میخرن میدن به بچه ها حدود هزینه ش چقد میشه؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 36336 آها ممنونم عزیزم🥰 خواهش میکنم🌹 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آنشرلی_با_موهای_جوگن مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 11356 ۱۱ تومن گرفتن آها با هزینه ثبتنام و فرم و اینا؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 36336 روح خاله گلت شاد🖤🌹 💚💚💚 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤