2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست
باسلام.من هفته هفتم بارداری هستم.جواب ازمایش خون رو گرفتم که مقدار روبلا بالا بود ایا نگران کننده است؟(Rubella Ab(I G 247.15 بود. و تو ازمایش ادرارSp.Gravity 1018Bacteria moderate
خدایا به امید تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آوا عزیز آیا شما قبل از بارداری واکسن روبلا زده اید؟ برای درمان عفونت ادراری در صورتیکه نتیجه کشت ادرار مثبت است حتما به پزشک مراجعه کنید زیرا عفونت ادراری درمان نشده می تواند منجر به زایمان پیش از موعد گردد.
سلام من کم کاری تیرویید داشتم عدد تی اس اچ 6 بود یک ماه لووتیروکسین روزی نصف خوردم ازمایش دادم تی اس اچ نرمال شده بود شده بود 2 قصد بارداری دارم چه کنم؟دارو ادامه بدم؟
خدایا به امید تو ، نه به امید خلق روزگار
الهام مامان پارسا عزیز برای بارداری شما مانعی وجود ندارد می توانید اقدام به بارداری کنید و تحت نظر پزشک غدد برای کنترل عملکرد غده تیروییدتان هم باشید. قبل از بارداری حتما از مشاوره قبل از بارداری برای گرفتن راهنماییهای مورد نیاز استفاده کنید.