2777
2789

من یک ماه تو رابطه هستم پسره هر روز میگه خیلی لاغری برو قرص چاقی بگیر بخور من قدم ۱۶۸ وزنم ۶۲ کیلو بخدا اعتماد به نفسم اومده پایین دیگه بعد پای خودم با پسره مقایسه میکنم پای من دو برابر پا اونه بهش گفتم بدبخت تو که ۳۶ سالته چرا از من لاغرتری گفت من پسر هستم تو دختری باید چاق و تپل باشی 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

پری تو هنوزم با این سمه موندی 😐

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هنوز میسوزم و می‌سازم     ای خدا

ولش کن بره بابا 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

۶۲ که عالیه. بیشتر از این چاق میشی! اسکله طرف؟ از این رابطه سمی بیا بیرون بنظرم. اصلا تو حتی وزنتم اوکی نبود این حق نداره تعیین تکلیف کنه که تو چه طوری باشی. مرتیکه مارمولک😐

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

هنوز میسوزم و می‌سازم     ای خدا

مگه مجبوری 

فکر کنم آخرش عکس موی دست و پات هم براش می فرستادی وقتی نبودش😅

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
وقتی کات کنم دوسال زمان میخاد اعتماد به نفسم که از بین رفته دوباره خوب بشه 

من با اون همه عشق تموم کردم بعد تو با این موندی که هر روز یه ایراد ازت میگیره