2777
2789
عنوان

کیا تو شیردهی وزن اضاف میکنن؟؟؟

218 بازدید | 27 پست

من تو بارداری اصلا وزن اضاف نمیکنم ینی نهایتش فقط۶کیلو اضاف میکنم ولی در عوضش تو شیردهی همش وزن اضاف میکنم، چون شیر میدم هی ضعفم میزنه هی میخورم .

چکار کنم وزنم نره بالا؟ الان اندامم خوبه دیگه دوسندارم وزن اضاف کنم

من 

چون خیلی میخورم 

زیاد نخور یا اگه میل داری چیزای کم کالری بخور میوه سبزیجات لبنیات بخور معدتو باهاش پر کن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای منم اینحورم مث گاو میخورم مدام شده پهلو شکم یه لاغره شکستنی بودما

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
همش دنبال چیزای شیرینم

قندت می افته شربت شیره بخور گرچه منم چاق کرده

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
همش دنبال چیزای شیرینم

کمبود منیزیم داری لابد 

مگنیفورت بخور

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
منم هرچی میخورم سیر نمیشم هیییچ تازه بعد از غذا هم بیشتر ضعفم میزنه    

معدتم سرده یکم زعفرونی چیزی ک گرم باشه کنار غذات بخور

منم هرچی میخورم سیر نمیشم هیییچ تازه بعد از غذا هم بیشتر ضعفم میزنه    

اره ویلان منم مصرف نونم بالارفته عجیب سیرنمیشم ولی بنظرم کم وکوچیک تعداددفعات بالاکوچیک بخوریم که منو بیشتر گرسنه میکنه بنظرم میوه بهتر ه پرکنیم توشکممون مثه سیبو هویج که معدروپرکنه میترسم دیگه نتونم لاغر کنم لباسامم دوست دارم

نه نیس.دائم مغزیجات با قصبک که گرمه میخورم

پس ی چیز بدنت کمه ی آزمایش بده