2777
2789
عنوان

من مدام ساعت جفت میبینم اینو تو موبایل ( ۰۵ : ۵ ) ۵ و ۵ دقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 23 پست
بله تعریفشو شنیدم دعای قاموس  تو تایپیک شما هم یه کاربری دعای علویه یه همچین چیزی پیشنهاد دادن ...

میگن خیلی زیاده اون ی ساعت طول میکشه

بهتر کشنده باشه 😂😞 منم همینو میخام اون تا نمیره ول کنم نیس

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
هییی به خدا وقتی داشتم دعای علویه ی مصری رو براتون مینوشتم یه سایه ی سیاه کوچیک  از کنارم فرار ...

واقعا چرا 😐😂

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترسید دیگه 😁

عه پس بریم بخونیمش که همشون گور به گور بشن 🗿😂

تو اکانت دیگه نداری مثلا ایتا یا روبیکا اونجا باهم حرف بزنیم یا چیزایی که لازم داریم برا هم دیگه بفرستیم؟؟

[ QUOTE = 317135557 ]عه پس بریم بخونیمش که همشون گور به گور بشن 🗿😂 تو اکانت دیگه نداری مثلا ایتا یا روبیکا اونجا باهم ... [ /QUOTE ]

نه هیچ برنامه ای ندارم ، ۱ سال پیش با سیم کارت بابام برنامه ی ایتا داشتم ۳ روز بعد صبحش تو خواب بودم یکی با صدای بابام فحشم داد " تایپیکشو زدم " ،

میترسم چون اونا کل شماره های منو دارن ، سیم کارت جدید میگیرم اگه بدونن همون روزش بهم پیامک میاد " پیامک نصب روبیکا " ، کد میاد به گوشیم که یعنی وقت نصب روبیکا شماره ی تو رو دادیم ، اینا میخوان روبیکا نصب کنم بعد اگه نصف شبی آنلاین شدم ، آزاراشون و جادوهاشونو بیشتر کنن چون فکر میکنن من نامزد یا دوست پسر دارم ، قبلا هم سال ۹۴ که اون جن های پی در پی و لمس هاشون رو دیدم ، تو تلگرام نصب شبا با خواستگارم صحبت میکردم " چون سرش شلوغ بود و سوپر مارکت بزرگی داشت و یازده و نیم شب میومد خونشون ، 

باید اول تنبیه بشن تا من بتونم به زندگی برگردم 

شاید باورت نشه اون اوایل ، سال ۹۰ و ۹۱ از دستشون و مزاحمت تلفنی هاشون گوشی استفاده نکردم روزی بالای ۵۰ تا تماس داشتم از ۷ _۸ تا سیم کارت سیم کارت ۹۱۲ ، ۹۱۴ ، ۹۱۸ ، ۹۱۹ ، ۹۱۰ و کلّی هم ایرانسل

و همچنین درجه ی دوستی زن و مرد 

که در همون سایت ، آخراش یه توضیحی داده 

اگر حرف اول یا سوم یا پنجم اسم مردی با حرف اول یا سوم یا پنجم اسم مادرش یکی باشد آن مرد یا چند زنه خواهد شد یا اگر هم زن نگیرد کارش ارتباط با زنان و دختران و خیانت خواهد شد و چندان سازگاری با زنش ندارد 

و اگر حرف دوم یا چهارم یا ششم اسم زنی با حرف دوم یا چهارم یا ششم اسم مادرش یکی باشد آن زن چندان سازگاری با همسرش ندارد ( اما خیانت احتمالاً نکند ، مردها خیانت میکنند = حسین زاده ی لعیا ، حمید زاده ی شهین ، فردین زاده ی مهدیه ، امید زاده ی منیژه ، شایان زاده ی مریم ؛ اینا آشناهامن اکثراً دوست دختر اینا دارن یا زن دوم یا حتی سوم 

-------------------------------------------

این اسکرین‌، کیفیت زندگی زن و مرد آنطور که صدا میزنند نه آنطور که نوشته میشود مثلا الهه میشه الاهه ابجد الاهه را در میاریم یا ابوالفضل میشه ابُلفضل ابجد کبیر ابلفضل را درمیاریم ، گچپژ هم که حذف است مثلاً پری میشه ری ابجد ری را در میاریم،  گلاب میشه لاب ، پریچهر میشه ریهر،  بدون نام مادرانشان را به ابجد کبیر در می آوریم و حاصلجمع را + عدد ۷ میکنیم " عدد ۷ کلیدی است و باید حتما به کار رفته شود سپس حاصلجمع را تقسیم بر عدد ۹ میکنیم باقیمانده عددی بین ۱ تا ۹ یا همون ۰ است .

و در مورد عکس زمینه صورتی ( همون تقسیم بر پنج که بهش میگن محاسبه ی شیخ بهایی) 

باقیمانده : از همه بهتر ۱ و از همه بدتر ۴ است ، ۳ خوب است ، ۰ خوب است اما بین ۲ خانواده تا آخر ازدواج قهر و آشتی است ،

۲ بد است ، ۴ بدترین است ، ۱ عالی است ، ۳ خوب است