2777
2789

و در ساعت عقربه ای ۵ و ۵ دقیقه 

یا ۵ و ۲۵ دقیقه که روی هم میوفته عقربه ی کوچک و عقربه ی بزرگ هر دو ۵ رو نشون میدن 

اینم بگم کسی مدام برای من طلسم میگیره 

و این ساعت رو هم فرشته ی نگهبان برام میفرسته یعنی چشمم میوفته به ساعت ، اغلب این زمان رو میبینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای شاید باورت نشه ولی منم دو هفتس مداااام ساعت 11:11 رو هی میبینم عصابم خورد شده حس بدی دارم اخه مگه میشه هییییی یه کله تا گوشیمو نگاه میکنم که ساعتو ببینم میبینم این تایمه واقعا ترسیدم دیگه

مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂 
وای شاید باورت نشه ولی منم دو هفتس مداااام ساعت 11:11 رو هی میبینم عصابم خورد شده حس بدی دارم اخه مگ ...

منم این ساعت ۵ رو بیشتر میبینم 

دلیلش هم اینه که این یه اخطاره از طرف فرشته ی نگهبان ، چون دعاهای بد و جادوهایی که برام میگرفت بیشتر شده ( میتونی تایپیک خوابای عجیب من تو این ۵۹ روز ، یکی با صدای بابام فحشم داد،  و... رو ببینی 

دقیقا مثل منی من هر وقت میخان برام جادو بزنن قبلش ساعت جفت زیاد میبینم همشو هم هر روز می‌بینم مثلا ساعتایی که معکوسه مثله ۱۴:۴۱یا۱۵:۵۱ یا ۱۲:۲۱ یا ۱۳:۳۱ اینارو من می‌بینم میفهمم باز برام طلسم زدن خیلی بده 

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
دقیقا مثل منی من هر وقت میخان برام جادو بزنن قبلش ساعت جفت زیاد میبینم همشو هم هر روز می‌بینم مثلا س ...

شاید ( فرشته ی نگهبان یا فرشته ی اون ساعت شما رو آگاه میکنه ، احتمالا همون روز رفتن پیش جادونویس 😞

من ۵ : ۵ وقتی میبینم تو ساعت عقربه ای یا ساعت دیجیتال یا گوشیم ( ۳ - ۴ روز بعد احساسشون میکنم ، بعد رفتم معنیشو دیدم همون " دشمنانتان در حال نقشه کشیدن برای شما هستند ، یا جدا از جادو ، مزاحم تلفنی هم اضافه میسه و غیره .

شاید ( فرشته ی نگهبان یا فرشته ی اون ساعت شما رو آگاه میکنه ، احتمالا همون روز رفتن پیش جادونویس 😞 ...

خب چرا فقط هشدار میدن چرا جلوشونو نمیگیرن

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
خب چرا فقط هشدار میدن چرا جلوشونو نمیگیرن

همین دیگه ، من اینقدر قانعم میگم همینم غنیمته که بفهمم ، 

آخه میدونید سِحر از سَحَر مشتق شده سَحَر یعنی تاریک ترین قسمت شب { که معمولا نزدیک اذان صبحه } یعنی راه یافتن شرک ( جادو هم قسمتی از شرکه ) در دل بنده از سَحَر هم تاریکتره و کسی نمیفهمه مثلا دشمن ما جلو روی ما باهامون خوبه پشت سر میره پیش جادوگر . 

همین دیگه ، من اینقدر قانعم میگم همینم غنیمته که بفهمم ،  آخه میدونید سِحر از سَحَر مشتق شده س ...

منه بدبخت زیاد از قانون جذب خونده بودم همینطوری خاسته هامو مینوشتم برا فرشته ها که کمکم کنن اون موقع نمیدونستم طلسمم میگفتن اگه ساعت جفت ببینی به خاسته هات میرسی فرشته ها کمکت میکنن من وقتی ساعت جفت زیاد می دیدم بعدش خاستگار برام می اومد بعدش فهمیدم وقتی خاستگار میاداونا قبلش میفهمن میرن طلسمم میکنن که نتونم ازدواج‌ کنم بخاطر همین فرشته ها ساعت جفت نشون میدادن بهم هعی،،وقتی شکر گذاری میکردم حال دلم خیلی خوب میشد انگار خدا کنارم بود حس خوبی داشتم با اینکه طلسمم بودم حالم خوب بود الان فهمیدم نوشتن نامه و حرف زدن با خدا اجنه رو دور میکنه یا اون روز با امام حسین درد و دل کردم آروم شدم نیاز نیس همیشه قرآن بخونیم حرف زدن با خدا و نوشتن شکر گذاری هم اجنه رو دور میکنه 🤌🏼

منه بدبخت زیاد از قانون جذب خونده بودم همینطوری خاسته هامو مینوشتم برا فرشته ها که کمکم کنن اون موقع ...

وقتی پیامتو خوندم یاد زن عموت افتادم یهو چشمم خورد به ساعت ۱۹ : ۱۹ ( از آینده ات میترسه ) یکیشم ( موفقیت در کار ) شما میخوایید تو کارتون موفق بشید ، اون ابلیس هم از آیندت میترسه 

ساعت جفت و آینه اینارو نشون میدن تا کمک کنن 

وقتی پیامتو خوندم یاد زن عموت افتادم یهو چشمم خورد به ساعت ۱۹ : ۱۹ ( از آینده ات میترسه ) یکیشم ( مو ...

کاش بمیره من راحت شم کاشششش اون دنیارو ببینن بفهمن چ غلطی دارن میکنن دلم براشون میسوزه بدبختا هیزم جهنم میشن ولی افتخارم میکنن ینی انقد ارزش داریم که بخاطر ما حاضرن جهنمو به جون بخرن ی دعای دیگه هم پیدا کردم برا دفع دشمنه سیفی صغیر یا قاموس هر روز باید بخونیش روزی چند بارو نمیدونم ولی انقد باید بخونی تا شر دشمنات کم شه 

کاش بمیره من راحت شم کاشششش اون دنیارو ببینن بفهمن چ غلطی دارن میکنن دلم براشون میسوزه بدبختا هیزم ج ...

بله تعریفشو شنیدم دعای قاموس 

تو تایپیک شما هم یه کاربری دعای علویه یه همچین چیزی پیشنهاد دادن ( رفتم سرچ کردم ، اونایی که نظر گذاشتن گفتن لطفا این دعا رو حذف کنین دیت هر کسی نباد بیفته ، این دعا کُشَنده هست و اینا 

بله تعریفشو شنیدم دعای قاموس  تو تایپیک شما هم یه کاربری دعای علویه یه همچین چیزی پیشنهاد دادن ...

هییی به خدا وقتی داشتم دعای علویه ی مصری رو براتون مینوشتم یه سایه ی سیاه کوچیک  از کنارم فرار کرد 😂😞