2777
2789
عنوان

شما بودید ناراحت میشدید این فیلمو می دیدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 30 پست
چه جوری همه اینها تو فیلم بوده ؟فیلم  چی بوده مگه

چند تا فیلم بود همشم به لطف اونیکی برادرزاده شوهرمه اون کلا فیلم گرفته😂🤣

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

عزیز دلم دورت بگردم خوت میگی قبلل خاستگاریم الان قطعا اینجوری نیس دیگه درسته؟ 

پس الکی شک ننداز تو دلت تموم شده رفتهه ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته جاریم خیلی بدتر شده ولی الان شوهرم اصلا باهاش دیگه مثل قبل نیست و اونم یجورایی فهمیده و فاصله ...

خوبه 

ببین طبیعیه چند سال بعد اصلن برات مهم نخواهد بود

مطمئن باش

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
چند تا فیلم بود همشم به لطف اونیکی برادرزاده شوهرمه اون کلا فیلم گرفته😂🤣

مهم رفتار الانشونه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
الانم اونطوریه؟ اگه اونطوری نیس جایی برا ناراحتی هم نیس 

جاریم خیلی کرم میریزه خیلیییییی ولی خب شوهرمو بزورررررررر درست کردم

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
منم بودم ناراحت میشدم اما شاید فرهنگ خانواده شوهرتون این مدلی که برادرشوهرتون ناراحت نشده

چرا الان پس برادرشوهرم با من خیلی سردع؟😅

زن داداشش هست مطمئن باش براش مثل خواهراشه اینقدر سختش نکن 

چند روز پیش پیچ رونالدو رو نگاه میکردم هنوزم عکس های دوست دختر قبلیش هست حالا جاری عضو از خانواده هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
دیگه برادرشوهرت زیادی خوبه حتمان نمی دونم الان بگم کار جاریت بد بود همه گارد میگیرن که الان همه این ...

همین دیگه الان برادرشوهذم با من خیلی خشکه😂😅

زن داداشش هست مطمئن باش براش مثل خواهراشه اینقدر سختش نکن  چند روز پیش پیچ رونالدو رو نگاه میک ...

اصلا نمیتونم کنار بیام 

من خودم با شوهر خواهرم خیلی صمیمی بودم وقتی ۱۰ سالم بود وارد خانوادمون شد و مثل برادرم میموند ولی بازم باهم اندازه اینا صمیمی نبودیم فقط شوخی و خنده داشتیم

اصلا نمیتونم کنار بیام  من خودم با شوهر خواهرم خیلی صمیمی بودم وقتی ۱۰ سالم بود وارد خانوادمون ...

چون از بیرون به روابط شون نگاه میکنی شاید کسی صمیمیت تو رو با شوهر خواهرت ببینه بیاد همین نظر خودت رو در مورد شوهرت بگه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
الان شوهرت بازم اون رفتار با جاریت داره یا نه الان اونم خشک شده با جاریت

داشت اوایل عقدمون

به من نمیگف عزیزم ولی به اون میگف 😶 قربونت برم و فلان و اینا

منو ول میکرد با اون میگفت و میخندید

منم خیلی ناراحت شدم تنها میموندم نرفتم دیگه مهمونی ها و جمع هاشون رو وقتی شوهرم ازم پرسید منم دلیلش رو گفتم بعد انقد ریختم تو خودم رفتارهاشون رو تا عصبی شدم و مجبورش کردم باهاش سرد بشه

بعد جاریم خیلی میزنه هنوزم تو سرم با تیکه که تو از زنت میترسی مثل قبل نیستی با منو فلان

چون از بیرون به روابط شون نگاه میکنی شاید کسی صمیمیت تو رو با شوهر خواهرت ببینه بیاد همین نظر خودت ر ...

چقد امضات عالیه✨

نه میدونی من زمانیم که مجرد بودم مثل اینا نبودم بعد که با شوهرم وارد رابطه رسمی شدم دیگه روابطم با شوهر خواهرم خیلی خیلی سردتر شد از همون اولین روزها انگار فهمید من دیگه بزرگ شدم و حالا شوهر دارم ولی شوهرمو جاریم اینو درک نمیکردن

داشت اوایل عقدمون به من نمیگف عزیزم ولی به اون میگف 😶 قربونت برم و فلان و اینا منو ول میکرد با او ...

لامصب جاریت چه پایه ست اصلان اون تو جایگاهی نیست که بگه شوهرت با من سرده بگو من نمی تونم به شوهرم بگم چرا بتمن سرد شدی تو چه رویی داری البته غیبت نباشه جاریت از شوهرش کمبود عاطفه داره که دل بسته به امثال شوهر تو