2777
2789
عنوان

شوهراشون ساعت چند‌میان خونه؟

768 بازدید | 57 پست

خیلی زود میاد ۵ خونس .

به هیچ کاریم نمیرسم.خودم شاغلم ۴و نیم میرسم.

وقتی هم میاد توقع داره چایی بیارم .خونه تمیز کنم میوه بیار و ....

بچه مدرسه ای هم دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره ماموریت بره یا نه اگه نره ساعت ۱ خونه ست . 

اگه بره هم شب میاد . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

درس باید با بچه کار کنم 

کلاس زبان ببرمش

.شام و ....

اصلا وقت ندارم .

اگر دیر بیاد خیلی خوله. حداقل هی دستور نمیده یا صدای تلوزیون نمیاد.

مامانمم با این شرایط من هی میگه خونت چقد بی نظمه

شبا خونتون رو تمیز کنید اینجوری کار کمتری دارید وقتی میرسید 

هر چند وقتی هر دو شاغلید باید کار خونه هم تقسیم بشه 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

درس باید با بچه کار کنم  کلاس زبان ببرمش .شام و .... اصلا وقت ندارم . اگر دیر بیاد خیلی خول ...

بنظرم شاغل بودن برای خانمها خیلی ،خودم یمدت شاغل بودم ولی الان خونه دارم دیگه هم فک نکنم برم سرکار 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
من خیلی دوس دارم ۸ بیاد خونه .خیلی خوبه منم کارمند م خسته میشم ۵ که میاد هی میگه خسته ام که کمک ...

فرق اون با شما چیه هی خسته ام خسته ام میکنه خب تو هم سر کار بودی حداقل غروب کارها رو تقسیم کنید