2777
2789
عنوان

دوستم احساس میکنم سرم کلاه گذاشته

616 بازدید | 19 پست

من مواد مصرفی کارم رو همیشه از یه نفر میگیرم مال پدر دوستمه ولی دوستم و پسرعموش میچرخونن اونجا رو. بعد چشم بسته بدون اینکه برم تو سایت اینا نگاه کنم بهشون سفارش میدم و رقم های بالایی بهش سفارش میدم. دفعه آخر ۲۲ تومن شد. امروز یه وسیله‌م خراب شده بود به مهندسی که میاد تعمیرات نشون دادم گفت ارزش نداره درستش کنم یک و دویسته برات نوش رو میارم درحالی که من چند ماه پیش که ارزونتره بود یک و نهصد از دوستم گرفته بودمش. بعد بهش فاکتور آخرین خریدم که گفتم ۲۲ تومن بود نشون دادم نشست حساب کرد گفت حداکثر باید ۱۵ ۱۶ تومن می‌شده نه ۲۲ تومن. خیلی ناراحت شدم که چشم بسته اعتماد کردم. بعد گفتم من به صورت عمده خرید میکنم این ۲۲ تومن جزو کمترین فاکتورهای بوده  هر دفعه ۶۰ ۷۰ تومن ازش خرید میکنم. نمیدونم به روش بیارم یا نه. نمیدونم کی قیمت گذاری میکنه خودش یا پسرعموش برای همین میترسم چیزی بگم بگه پسرعموم بوده

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

اینو ۴ تومن به من داد تو سایت نگاه کردم سه و دویسته

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردم ی پیراهن میخرن ده جا قیمت میگیرین🙁

من اعتماد داشتم. خودم وقت نمیکنم برم‌مرکز اصلی پخش وسایلمون بهش زنگ میزنم همه رو جمع می‌کرد برام ارسال می‌کرد 

حتما بروش بیارید

شما دندون پزشکید؟

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
بار بعدی ازشون نخر مجبور نیستی الکی پول بیشتر بدی

اون که قطعا ولی بدم‌میاد سرم‌کلاه گذاشته

قطعا چیزی هم بگی قبول نمیکنه میگه دوس نداشتی نمیخریدی ، ازین ببعد نخر 

نه قطعا نمیخرم ولی خیلی نامردند پولی که ادم‌این‌همه زحمت برای به دست اوردنش میکشه این شکلی ازش بگیرن

حتما بروش بیارید شما دندون پزشکید؟

بله