2777
2789
عنوان

دوستان اگر بدون هیچ توضیحی این چت رو بخونید چه برداشتی می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 172 پست

ببین عزیزم من نمیدونم الان عذاب وجدان گرفتم شاید راه حل های بدی دادم برو مشاوره دعای مهر و محبت بخون ،هر کاری میکنی بچه‌هات صدمه نبینن ،شاید تو لجبازی کنی اونم لجبازی کنه بعد بچه‌هات چی میشن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم من نمیدونم الان عذاب وجدان گرفتم شاید راه حل های بدی دادم برو مشاوره دعای مهر و محبت بخون ...

نه باباااا😂😂😂

راحت باش عزیزم.

چه قلب پاکی داری

غصه نخور طوری نمیشه.

دعای مهر و محبت هم راستش به دلم نمیشینه.

دوست دارم شوهرم خودش از قلبش منو بخواد. اگر اینطور نباشه اصلاً محبتشو نمیخوام.

الهی به حق صاحب الزمان اندازه قلب مهربانت برکت و رحمت وارد زندگیت بشه عزیزمممممم ❤️

ببین هر کاری کنی خدا رو در نظر بگیر بعدم بچه‌هات نمیگم شوهرت،تا الان خدا دشمناتو زمین زده ،خدا هم بنده هایی که خودشونو دوس دارن،دوست داره بابام همیشه میگه عاقبت زنای پاک و صادق و زرنگ خوش فکر پیروزیه  و سربلنديه

من به شما حق میدم شوهرت هم انتظار داره از حقوقت خرج خونه کنی هم کارای خونه انجام بدی درقبالش هم خودش هیچ کاری نکنه درحالی که زن اگه میره سرکار و درامدشو تو خونه خرج میکنه متقابلا مرد هم باید تو کارهای خونه کمک حال باشه و از لحاظ احساسی هم بیشتر هوای خانومشو داشته باشه چون واقعا سخته همزمان هم شاغل باشی هم مادر هم همسر و یه همسر قدرنشناس هم داشته باشی

ببین هر کاری کنی خدا رو در نظر بگیر بعدم بچه‌هات نمیگم شوهرت،تا الان خدا دشمناتو زمین زده ،خدا هم بن ...

الهی دورت بگردم. ممنونم از حرفهای دلگرم کنندت.

حرفهای خوبی زدی. زیاد به این جنبه فکر نکرده بودم.

خدا بلای مهربونتو همیشه برات نگه داره عزیزم

اصن هیچی بهش نگو یاد بگیر با رفتارت خودتو تخلیه کنی ،احتمالا همش  باهاش بحث میکنی اخرم همون کار ...

عالیه کامنتات

خودتو دست بالا بگیر، اصلا باهاشون بحث نکن‌. بهشون بفهمون که در حدی نیستن که بتونن ناراحتت کنن! هرکین هرچین برا خودشون. فعلا که خدا خوب چزوندتشون. در مورد خود شوهرتم یکم سرسخت و مغرور باش. البته وظایف زنانه تم بکن. کنترل نامحسوس کن. پول ازش بگیر، شرعا و قانونا وظیفشه. ، پول هم دادی قرض بده نه بی حساب.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...