2777
2789
عنوان

دوستان اگر بدون هیچ توضیحی این چت رو بخونید چه برداشتی می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 172 پست

اسی من به تو حق میدم از گذشته تا الان از اون زمانی که برای اون جاریت گوشی خرید تاپیکاتو دنبال میکنم ،شوهرت خیلی پولکیه و از اول عقدت با هات خوب تا نکرد الان دلتو مثل ی زخمه که نیاز به مرحم داره ،و اون زمان که شاغل نبودی من احساس کردم به خاطر اختلاف دوره عقدتون خودت را کافی نمیدونستی فکر میکردی باید شاغل باشی تا حقی داشته باشی, اونم این احساس بهش منتقل شده بود ، و اون جاری اشغال پست عوضیت خیلی خوب لم شوهرتو گرفته اونقدر سرش تو زندگی تو بود که از زندگی خودش پرت شد بیرون ،الان برای التیام زخمای که بهت زده پولتو خرج عشق و حال خودت ،کادو خریدن برای عزیزانت کن( چون اون برای فامیل خودش سنگ تموم میذاشت برای تو نه) برای کار خونت کارگر زشت چروکیده بی دندون بگیر کاراتو بکنه ،فقط لباسای شیک و طلا ،پس اندازه خودته

به نظرت زنگ بزنم؟ آخه همیشه من آدم بده بودم

من جای تو باشم قشنگ میشورمشون

از اول باید جدی و محکم وامیستادی روش جرات اون غلطارو نکنه، زندگی توعه برا‌ چی کشیدی عقب و فقط حرص خوردی؟

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای تو باشم قشنگ میشورمشون از اول باید جدی و محکم وامیستادی روش جرات اون غلطارو نکنه، زندگی توعه ...

باور می‌کنی مادرشوهرم الآنم که بهش گلایه کردم میگه شوهرت کاری نکرد فقط یکی دو بار تو نامزدی زن داداشش و رسوند هر جا که میخواست بره.

احساس میکنم هر چی هم بخوام از خودم و حقم دفاع کنم بازم من مقصر شناخته میشم

اسی من به تو حق میدم از گذشته تا الان از اون زمانی که برای اون جاریت گوشی خرید تاپیکاتو دنبال میکنم ...

وای چقدر خوب منو یادته😍

از اون موقع سه تا کاربری عوض کردم.

می‌دونی چیه؟ اولویت اولم اینه که بتونم خونه بخرم.

حالا نمی‌دونم میتونم یا نه

وای چقدر خوب منو یادته😍  از اون موقع سه تا کاربری عوض کردم. می‌دونی چیه؟ اولویت اولم اینه که ...

فقط بنام خودت باشه قسطاشم از حقوق اون،باز نکه خونه بخری چون بنامته ,همه حقوقت بره برا قسط وامش ،باز  دستت جلوش دراز باشه 

فک کنم توجه و محبتش ب شما کمه

سر حقوقتونم مشکل دارین مخواد کل حقوقتو بیاری تو زندگیتون

واقعا از پیامات عصبانیتو ناراحتیتو میشه فهمید و ایشونم انگار شوخیش گرفته

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
فک کنم توجه و محبتش ب شما کمه سر حقوقتونم مشکل دارین مخواد کل حقوقتو بیاری تو زندگیتون واقعا از پی ...

ببین این اخلاقش مثل مامانشه. بوی پول به دماغشون بخوره همش زیر دستو میگیرن که از طرف مقابل پولی بهشون بچسبه.

توقع داره کل حقوقمو بیارم تو زندگیش طبق میل خودش هزینه کنم و همیشه دستم خالی باشه.

هیچوقت تو زندگی به عنوان شوهر حمایتم نکرد ولی الان توقع داره مثل نوکر بی جیره و مواجب باشم. کارهای خونه، و بیرون همش با من. خرج هم از جیب من، هر چی می‌خریم به اسم اون

ببین این اخلاقش مثل مامانشه. بوی پول به دماغشون بخوره همش زیر دستو میگیرن که از طرف مقابل پولی بهشون ...

میفهمم زیر بار نرو بگو برا خدم نیاز ب پس انداز دارم 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
باور می‌کنی مادرشوهرم الآنم که بهش گلایه کردم میگه شوهرت کاری نکرد فقط یکی دو بار تو نامزدی زن داداش ...

اون لنگه جاری هرزته ،اونم اونجوریه تو نیاز نداری اون بهت حق بده ،قوی شو خدا دشمناتو زمین زده ، مرحم دلای شکسته خداست ،اون که از جاریتم بدتره ،الان باید محکم باشی ،در دسترس نباشی ،گذشته رو رها کن به خودت برس ،به بچه‌هات به تفریحت الان وقتشه ماشین زیر پات باشه پول هم تو جیبت باشه کیف کنی لذت ببری زخمای گذشتت رو التیام بدی ،به امید التیام دادن شوهرت نباش ،خودت حال خودتو خوب کن ،

اون لنگه جاری هرزته ،اونم اونجوریه تو نیاز نداری اون بهت حق بده ،قوی شو خدا دشمناتو زمین زده ، مرحم ...

مرسی عزیزم. حرفات خیلی بهم آرامش داد. خدا خیرت بده.

راست میگی خدا دشمنامو زمین زده، حالا نوبت منه که از زندگی لذت ببرم.

الهی به حق صاحب الزمان هر چی از خدا میخوای بهترینشو بهت ببخشه

مهم نیست به هیچ ورش نباشه. منم تو مخارج کمک نمیکنم. آخه ببین بهش گفتم اندازه ۱۰ تومن قسط بده بعد ...

عزیزم درکت نمیکنه درکش نکن

احساس میکنم با توجه 

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

شوهرت آدم سیاسی و زبون بازه  و پر رویه و بلده چ جور برخورد کنه و حرف بزنه با توجه به پیاماش

شما آدمی رک و رنج دیده و زود از کوره در میری 

عزیزم پولتو خرج خودت و شادیت کن و طلا و پس انداز برا خودت داشته باش 

زیاد هم ب شوهرت و حرفاش اهمیت نده 

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
باور می‌کنی مادرشوهرم الآنم که بهش گلایه کردم میگه شوهرت کاری نکرد فقط یکی دو بار تو نامزدی زن داداش ...

اصلا بهشون اهمیت نباید بدی به ادمای سمی

فقط به خودت برسو پس انداز کن و روحیتو نباز

ضعف نشون نده 

پیر نکن خودتو ب خاطر ادمای نالایق

شوهرت آدم سیاسی و زبون بازه  و پر رویه و بلده چ جور برخورد کنه و حرف بزنه با توجه به پیاماش شم ...

همینه به قرآن.

تو زندگی هیچ وقت درک نشدم. الآنم پر از خشمم.

زیاد به رو نمیارم ولی این پررو بازیا رو که میبینم بدجور از کوره در میرم