اسی من به تو حق میدم از گذشته تا الان از اون زمانی که برای اون جاریت گوشی خرید تاپیکاتو دنبال میکنم ،شوهرت خیلی پولکیه و از اول عقدت با هات خوب تا نکرد الان دلتو مثل ی زخمه که نیاز به مرحم داره ،و اون زمان که شاغل نبودی من احساس کردم به خاطر اختلاف دوره عقدتون خودت را کافی نمیدونستی فکر میکردی باید شاغل باشی تا حقی داشته باشی, اونم این احساس بهش منتقل شده بود ، و اون جاری اشغال پست عوضیت خیلی خوب لم شوهرتو گرفته اونقدر سرش تو زندگی تو بود که از زندگی خودش پرت شد بیرون ،الان برای التیام زخمای که بهت زده پولتو خرج عشق و حال خودت ،کادو خریدن برای عزیزانت کن( چون اون برای فامیل خودش سنگ تموم میذاشت برای تو نه) برای کار خونت کارگر زشت چروکیده بی دندون بگیر کاراتو بکنه ،فقط لباسای شیک و طلا ،پس اندازه خودته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سر حقوقتونم مشکل دارین مخواد کل حقوقتو بیاری تو زندگیتون
واقعا از پیامات عصبانیتو ناراحتیتو میشه فهمید و ایشونم انگار شوخیش گرفته
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
فک کنم توجه و محبتش ب شما کمه سر حقوقتونم مشکل دارین مخواد کل حقوقتو بیاری تو زندگیتون واقعا از پی ...
ببین این اخلاقش مثل مامانشه. بوی پول به دماغشون بخوره همش زیر دستو میگیرن که از طرف مقابل پولی بهشون بچسبه.
توقع داره کل حقوقمو بیارم تو زندگیش طبق میل خودش هزینه کنم و همیشه دستم خالی باشه.
هیچوقت تو زندگی به عنوان شوهر حمایتم نکرد ولی الان توقع داره مثل نوکر بی جیره و مواجب باشم. کارهای خونه، و بیرون همش با من. خرج هم از جیب من، هر چی میخریم به اسم اون
ببین این اخلاقش مثل مامانشه. بوی پول به دماغشون بخوره همش زیر دستو میگیرن که از طرف مقابل پولی بهشون ...
میفهمم زیر بار نرو بگو برا خدم نیاز ب پس انداز دارم
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜