2777
2789
عنوان

دوستان اگر بدون هیچ توضیحی این چت رو بخونید چه برداشتی می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 172 پست
اگه شما هم شاغل هستیدب ا هم خرج کنید چیزی هم خریدین به نام هردوتون باشه پول من پول تو راه نندازین ...

نمیشه عزیزم. من اصلاً خبر ندارم شوهرم هر ماه میگه پولم تموم شد. سر همین مخارج روز مره فقط. و اجاره خونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم احتمالا خیلی تحت فشار بودید که اینا رو اینجوری گفتید اما چندتا نکته میگم چون دعواهم چارچوب دا ...

ممنون از کامنت زیباتون 

یه جمله ای ایشون گفتن (پرداخت هزینه زندگی به هیچ عنوان آویزون بودن نیس) 

این جمله رو الان هیچکس مخصوصا خانومای خانه دار قبولش ندارن و حس میکن با درخواست پول از همسر کوچیک میشن و یا حقیر میشن 

نمیدونم این دیدگاه طی دو دهه اخیر چجوری بین زنا انقد رواج پیدا کرد ولی اینو بدونین همسرتون بخاطر پرداخت هزینه های شما حق توهین به شمارو نداره ولی شما با دست کم گرفتن خودتون و  پاک کردن صورت مسئله (با رفتن به سر کار) ذهنیت غلط همسرتون رو تو این زمینه تائید میکنید 

من نمیگم اشتغال بده من خودم هم متاهلم و هم شاغلم ولی از قبل ازدواج شاغل بودم شماهایی که شاغل نبودین و یا به هردلیلی شاغل بودن با روحیتون سازگار نیس نباید اجازه بدین کسی شمارو وادار به سرکار رفتن بکنه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
ببین عزیزم هر مسئله ای رو تو جای خودش باید حل کرد  شما خیلی خوب داشتی پیش میرفتی ولی اونجایی ک ...

اون آقا و خانمش به من میگن شوهرت میاد اعصاب مارو خورد می‌کنه و فلان.

بهش گفتم خودش هم قبول داره که گفته

چندتا اسکرین و‌خوندم یواش اسی 😑 دنبال دعوایی ، چرا این همه خشم ؟ بنده خدا چیزی نگفته . حرصم گ ...

از آن نترس که های و هوی دارد، از آن بترس که سر به تو دارد.

از خدا میخوام یکی از همین آدمای سر به زیر، تو زندگی خودت یا بچه هات قرار بگیره اونوقت میفهمی چی میگم

میخوای نرو سر کار  خیلی از هم دور میشید  مدام پول من و پول تو خرج و تو بده نه من  ...

خودمم نخوام برم اون راضی نمیشه.

کل زندگیمون منت خانمهای کارمند رو سرم میذاشت.

الآنم توقع داره کل حقوقم فدای یه تار موش بشه

والا ک مادرشوهری😂🔪 خرج خونه زندگی با اسیه قسط اون وام با اسیه حالا ک ده تومن دست شوهره مونده حاضر ...

اخه اسی گفت ، اینا اسکیرینا رو بدون توضیح بخونید ، چه فکری میکنی 😁منم فقط اسکرینا رو خوندم و رفتم ماکرونی درست کردم 😁 دیگه نگاه نکردم 🙂

از آن نترس که های و هوی دارد، از آن بترس که سر به تو دارد. از خدا میخوام یکی از همین آدمای سر به ...

من در جواب ریپ شما باید بگم اون دوستمون نظرشو گفت .

اگه اومدی اینجا ما بگیم شوهرت ادم‌نیست .برو بزن تو دهنش

پیام بده و فلان فلان کن .

خوب گفتی بخونید نظر بدهید .

ولی پیام شما ب این دوستمون خیلی بد بود . احتمالابا همسرت هم همین هستی سر ی نظر و ی حرف مثل پیر زنهای غر غرو نفرین و نق و . باید بگم اونو نمیدونم .ولی شما رفتارت درست نیست . البته ک بهت بر میخوره ولی بخوره .

فقط تمجید میخوای 

ب اون همسرت هم بگیم اشتباه کرده تا کیف کنی