2777
2789
عنوان

دوستان اگر بدون هیچ توضیحی این چت رو بخونید چه برداشتی می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 172 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین پرونده ای باز نشده. هر بار ما بحثی داشته باشیم ایشون می‌ره به همکارش که معرف ازدواج مون بوده از ...

دوغ ها رو نریز تو نوشابه ها😄

وقتی با همسرت ی بحث داری.کلا همون بحث ادامه بده‌

همه چیزو غاطی میکنی.

اون هم به ی ورش نیست

متاسفانه حق رو به همسرت میدم چرا؟

چون توی یک بحث در مورد یک موضوع باید صحبت کنی نه اینکه همه ی مشکلات رو همون دو دقیقه بخوای تحلیل کنی

هرچند شاید همسرت مقصر ولی ایشون داره مدیریت می‌کنه دعوا نشه

بعدشم چرا میگی باب میلت نیستم؟؟؟؟؟این خطرناکه که نشون میدی علم به پسند نبودنت داری

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!

پیام های اول منطقی بود 

پیام ک توش توهین باشه نتیجه محبت و منطق دریافت نمیشه 

شما خیلی زیاد تایپ کردی و از همه جا گفتی همه ویز و قاطی کردی . فقط خاسته اتو بگو 

و اگر نتیجه نگرفتی سریع پرخاش نکن .

این ها همش سر این شرایط بیپولی 

ببین پرونده ای باز نشده. هر بار ما بحثی داشته باشیم ایشون می‌ره به همکارش که معرف ازدواج مون بوده از ...

ببین عزیزم هر مسئله ای رو تو جای خودش باید حل کرد 

شما خیلی خوب داشتی پیش میرفتی ولی اونجایی که پای اون معرفو کشدی وسط کلا کلامت ارزششو از دست داد.

وقتی وسط بحث ، پای یه بحث دیگه رو که از قضا مهمم هست وسط میکشین هر دوتا بحث ناتموم میمونه .

ازش بخاین حقوقش رو بهتون کامل بگه و بهش بگید که اگه نگه میرین سر کارش و ابروریزی میکنین (نیازی نیس ابروریزی کنی یبار که وسط روز بری محل کارش میفمه جدی هستی و وا میده ).

بعد از اون چون کارای خونه تماما با تو هست باهاش طی میکنی که اول حقوق اون رو خرج میکنید و اگه بعدا مشکلی پیش اومد از حقوق خودتون استفاده میکنین.

شوخی و سیاست و... بکار نمیبریا خیلی جدی اینکادارو میکنی 

از کجا میفهمی از تو به معرف چیزی گفته؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
دوغ ها رو نریز تو نوشابه ها😄 وقتی با همسرت ی بحث داری.کلا همون بحث ادامه بده‌ همه چیزو غاطی میکنی ...

مهم نیست به هیچ ورش نباشه. منم تو مخارج کمک نمیکنم.

آخه ببین بهش گفتم اندازه ۱۰ تومن قسط بده بعد میگه کل وامو برگردون خودم قسط میدم یهو بعدش توقع داره پول مدرسه بچه و اجاره خونه با من باشه