2777
2789
عنوان

دوستان اگر بدون هیچ توضیحی این چت رو بخونید چه برداشتی می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 172 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصن درک نمیکنم چرا وسط یه پرونده ی دعوا یه پرونده دیگه هم باز میکنین

دعوا سر هزینه ها چه ربطی به این داشت که ایشون فلان جا از شما بد گفته؟

و اینکه درامد ایشون چقدره؟و چیارو پرداخت میکنه و چقد از درامدش باقی میمونه؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

اسی خیلی دلت پره مشخصه ،وکارات شده وظیفه وقدردان نیس بدتراین نمیشه که طرف مقابلت طلبکار باشه وهمیشه بی احساس با زنش صحبت کنه،احتمال داره همسرت تغییرکنه وبهتر بشه،سیاست خودتو داشته باش 

چندین بار به روش های مختلف گفتم عزیزم. تاثیر نداره. این دفعه دیگه قاطی کردم

کاملا بهت حق میدم...
قشنگ میفهمم تو چه شرایطی هستی
امیدوارم نتیجه بده برخورد امروزت...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اصن درک نمیکنم چرا وسط یه پرونده ی دعوا یه پرونده دیگه هم باز میکنین دعوا سر هزینه ها چه ربطی به ای ...

ببین پرونده ای باز نشده. هر بار ما بحثی داشته باشیم ایشون می‌ره به همکارش که معرف ازدواج مون بوده از من بدگویی می‌کنه.

ولی هیچ از خودگذشتگی از من یادش نمی مونه.

و اینکه درمورد حقوق و قسط و ایناش هم خبری ندارم.

فقط ماهی ۳۵۰۰ اجاره خونه هست و ماهی ۵۰۰ هم شهریه مدرسه 

کاملا بهت حق میدم... قشنگ میفهمم تو چه شرایطی هستی امیدوارم نتیجه بده برخورد امروزت...

فکر نمیکنم نتیجه بده.

ولی منم از حرفام کوتاه نمیام.

اگر خیلی بی اهمیت باشه براش سال بعد برمی‌گردم شهر خودمون که دیگه مجبور نباشه خونه اجاره کنه