ببین یه چیزایی میگم به نظرت چند درصد احتمال خیانت هست.
ما عقد کردیم سال اول ۵۰ تومن با یه کیک برا تولدم گرفت.
سال بعدش بهش گفتم برا عروسی بهم هدیه ندادی یه گوشی خرید گفت هم کادو تولدت و هم کادو عروسی.
۶ ماه بعدش رفت یه گوشی هم برا جاری خرید و اول گفت هدیه تولد بعدش هم دید من مخالفم گفت به داداشم بدهکارم.
راستی کل دوران عقد و دوران بارداری من همیشه راننده شخصی جاریم بود. همش جاریم بهش زنگ میزد که منو اینور و اونور ببر اینم درجا اطاعت میکرد.
بعد بچه دار شدیم هر چی گفتم ببریم آتلیه قبول نکرد. وقتی جاریم گفت زود قبول کرد و گفت ببریم.
تو این سال ها اتفاقات این مدلی زیاد افتاد.
آخریش آبان سال ۱۴۰۰ بود. جاریم زنگ زد به من گفت میخوام هفته ناجا کیک بخرم ببرم اداره شوهرت تو هم برا پسرت لباس بپوش بیاد. آخرشم گفت چه تو بیای چه نیای ما کار خودمونو میکنیم. اونجا هر چی به شوهرم گفتم نذار بیاد قبول نکرد و دلش نیومد زن داداش جونشو ناراحت کنه.
گذشت و اسفند ۱۴۰۰ باهاش دعوا کردم و گفتم طلاق میخوام. من دارم تو این زندگی سمی مریض میشم. همش باید نگران روابط اون هرزه با تو باشم. اونجا تازه بهم گفت برادرم داره جدا میشه، زنش کللللی خیانت کرده یعنی اختلافاتشان از سال ۹۹ بود ولی شوهرم تازه بهمن۱۴۰۰ متوجه شد.
از برادرشوهرم پرسیدم تو پرینت تماساش رابطه ای با شوهر من پیدا نکردی؟ گفت نه چیزی ندیدم ولی منم مثل تو مشکوکم.
از طرفی همسرم ارادت زیادی به امام حسین داره و همش ناراحتی میکرد که من چه خطایی کردم که چنین تهمتی بهم زدن؟
جون پسرم و قسم امام حسین خورد که هیچ رابطه ای نداشته با طرف.
یه خلاصه ای از اتفاقاتی بود که رخ داده.
حالا نمیدونم اینا بوی خیانت میده یا نه؟