2777
2789
عنوان

دوستان اگر بدون هیچ توضیحی این چت رو بخونید چه برداشتی می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 172 پست

من زنی باعزت نفس بالا و مغرور میبینم که غرورش اجازه نمیده خیلی چیزا رو به شوهرش بگه یابه قول خودش محبت و گدایی کنه،مردی ساده و بی سیاست و نابلد میبینم که عاشق زن و بچه هاشه...

زن باید یه کم از غرورش و کم کنه و شروع کنه محبت کردن تا مرد ازش یاد بگیره وتواین مدت غیر مستقیم خواسته هاشو بگه...وباسیاست کاراشو پیش ببره.

مرد باید مهارت های زن داری و مدیریت و یاد بگیره.

باهمه اینا چون زنم پس این زن و کاملا درک میکنم مخصوصا که منم متاسفانه مغرورم

در ضمن توصیه میکنم همه درآمدتو خرج نکن حتی شده برای خریدای کوچیک مثل لاک،لباس و... ازهمسرت پول بخواه

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
من زنی باعزت نفس بالا و مغرور میبینم که غرورش اجازه نمیده خیلی چیزا رو به شوهرش بگه یابه قول خودش مح ...

بعد از ۹ سال زندگی مشترک باید یاد می‌گرفت چطور رفتار کنه.

منم از غرورم خیلی کم کردم و خیلی چیزا رو ازش درخواست کردم ولی براش مهم نبود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین پرونده ای باز نشده. هر بار ما بحثی داشته باشیم ایشون می‌ره به همکارش که معرف ازدواج مون بوده از ...

ببین من قبل ازدواج که رفتم مشاوره ازدواج باهمسرم،،مشاوربهم گفت همسرت ازایناییه که خوبیات یادش نمیمونه و نمیگه(حالا بادرست غلط بودن حدسش کاری ندارم)گفت حواست باشه که همیشه دردسترسش نباشی اصطلاحا آویزونش نباشی تقریبا مستقل باش تا فکرنکنه همیشه هستی براش،نقش مامان و براش ایفا نکن...به نظرم مشکل همسرتم همینه

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
ببین من قبل ازدواج که رفتم مشاوره ازدواج باهمسرم،،مشاوربهم گفت همسرت ازایناییه که خوبیات یادش نمیمون ...

دقیقاً درست گفتی.

هیچوقت حتی یک خوبی از من تو ذهنش نبود و نیست.

مثل مادرش نمک نشناسه.

فقط تا ببینه خیلی شاکی شدم یه مدت بعد به فکر میفته که ببره کربلا تا جنگ بعدی.

تنها خوبی که درحقم می‌کنه همین کربلا بردنه. حداقل اونجا یکم تخلیه میشم

دقیقاً درست گفتی. هیچوقت حتی یک خوبی از من تو ذهنش نبود و نیست. مثل مادرش نمک نشناسه. فقط تا ببین ...

خب دیگه مرد بدی نیس ذاتا،فقط مطالعه کن و مشاوره برو واز تجربه ات استفاده کن تا راه درست رفتار باهاشو یادبگیری.هرمردی یه قلقی داره.

کربلا رفتی منم دعاکن

عزیزم رفتار همسرت باهات انعکاس رفتاری هستش که خودت در درونت با خودت داری،چون در درونت حالت خوب نیستش و خودتو ارزشمند نمیدونی و خودتو سرزنش و تحقیر میکنی و دوست نداری،همسرتم تورو ارزشمند نمیدونه و دوست نداره و لایق خرج کردن نمیدونه،اگه دنیای درونت رو تغییر بدی و حال درونیتو خوب کنی انرژی درونیت بالا میره و قدرت جذب پیدا میکنی و همسرت جذبت میشه و عاشقونه و ارزشمند باهات رفتار میکنه.اگه دلت خواست بدونی که چطوری عزت نفستو بالا ببری لطفا بیا خصوصی بهت بگم چون توی عمومی ممکنه برای بعضی ها ایجاد سوءتفاهم بشه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

خب دیگه مرد بدی نیس ذاتا،فقط مطالعه کن و مشاوره برو واز تجربه ات استفاده کن تا راه درست رفتار باهاشو ...

مرد بدی هست که ۶ ماه بعد از عروسیش برای زن داداشش گوشی میخره ولی برای عروسی زنش سرویس طلا نمیخره، اشغال ترین لباس عروس اجاره میکنه، یه شلوار بارداری نمیخره که زنش راحت باشه، و خیلی چیزای دیگه.

عزیزم رفتار همسرت باهات انعکاس رفتاری هستش که خودت در درونت با خودت داری،چون در درونت حالت خوب نیستش ...

نه عزیزم ممنونم. خیلی از این راه ها رو رفتم ولی جواب نگرفتم. دیگه حوصله ندارم دنبال جذب خوبی ها و دفع بدی ها باشم

خیلی دلم پره. در حدی که ادامه این زندگی برام سخت شده

میدونم. از یه طرف هم میگن تا خیانت پیش نیومده زندگی رو ادامه بدین. چون همشون عین همن. شوهر منم فقط تا دستش نرسیده بود ابراز احساس میکرد و میبرد میگردوند و گل اینا میگرفت. الان فقط اینور اونوره، همش الکی برا خودش کار میتراشه. حتی زنگم نمیزنه. بیشتر زندگیا فقط تحمل هست یا معامله، یه کاری تو برا من کن یه کاری من برا تو. شرایط هم سخت شده دیگه تو مردا احساسی نمونده. فقط اگه سر و گوششون جای دیگه جنبید باید بندازیشون تو کیسه زباله برن.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...