2777
2789
عنوان

دوستان اگر بدون هیچ توضیحی این چت رو بخونید چه برداشتی می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 172 پست
اخ از دست تو، من که میگم اونا همشون لنگه همن ،مگه نگفتی با رها مچ مادر شوهرتو گرفتی ،مادرشوهرت حق دا ...

منم به شوهرم همینو گفتم که چون خودش نقطه ضعف داره و زبونش کوتاهه میخواد منو هم مشکل دار نشون بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براش توضیح نده ۱_ ماشین صفر بخر ۲_لباس شیک هر فصل برای خودت بگو همین که برای خودم ازت پول نمیگرم خدا ...

آره. همین کارو میکنم.

ولی واقعاً دلم میخواد برام چیزی بخره. حداقل هر ماه ۵۰۰ برام هزینه کنه.

میخوام ببینم واقعا دوسم داره یا نه.

این مسئله خیلی برام مهمه. اگر دوسم نداشته باشه خیلی میشکنم

ببین یاد بگیر عزیز خودت باشی ،جشن تولد برای خودت بگیر بهترین طلا رو بخودت هدیه بده جلو همه شون خدا شاهده این شوخی نیست ،دوستم برای خودش تولد میگرفت بخودش جلو جمع از طرف خودش کادو میداد بقیه میسوختن،بهترین لباس ،بیرون رفتنی خرج کن بهترین خوراکیا رو بخر بخورین با بچه‌هات

دوست نداشته باشه به جهنم ،مگه شوهرای ما ،خیلی عاشق مان ؟ من ی مدت اینطوری بودم الان بیخیالم ،اویزونش ...

والا بخدا آویزونش نیستم. خودم هر  جا بخوام با اسنپ میرم. بهش میگم ماموریت میری ماشین بذار استفاده کنم، ماشینشو می‌بره می‌ذاره اداره.

انگار دلش نمی‌خواد من راحت و مستقل باشم

به نظرم جاتون عوض شده اون اسکرینهای اول که گذاشتی اگر ننوشته بودی تو باباشی فکر میکردم اون خودتی ..... به نظرم خود شما زیاد بار همه چیزو بدووش کشیدی و از اون ور سرکوفت میزنی و نذاشتی تو خونه قدرت بگیره به نظرم کم کم بدون حرف زدن خرج کردن واسه خونه رو  کم کن و بزار حتی به غلط تصمیم گیرنده اون باشه 

اصن هیچی بهش نگو یاد بگیر با رفتارت خودتو تخلیه کنی ،احتمالا همش  باهاش بحث میکنی اخرم همون کاری که اون میخواد میکنی ،بیشتر عصبی میشی در آخر میبینی کاری که اون میخوادو انجام دادی عزیزم مثل اونا زرنگ باش محبت زبونی چیزی ازت کم نمیکنه اتفاقا کارتم راه میندازه ولی با رفتارت به سود خودت کار کن 

به نظرم جاتون عوض شده اون اسکرینهای اول که گذاشتی اگر ننوشته بودی تو باباشی فکر میکردم اون خودتی ... ...

آره درست میگی. یه مدت که از هم دور بودیم باعث شد وابستگیم بیشتر بشه.

با وجود همه بلاهایی که سرم آورد، همه رو فراموش کردم و سرشار از عشق محبت کردمش.

و فکر میکردم اونم همین حس و حال رو داره ولی اشتباه میکردم.

اون همه ی هیجانش فقط بخاطر فشار کارش بود و من از دوری اذیت میشدم