2777
2789
عنوان

اگه خواهرتون شما رو دعوت نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 29 پست
قشنگ به خواهرت بگو با زبون خوش . بلخره همین یه خواهر و داری تو این شهر نذار بینتون خراب شه

چی بگم ،بگم چرا منو نگفتی خودمو سبک میکنم مادرم ازش پرسیده و گله کرده گفته خواهرشوهرم برای کمک به اشپزی و گفته من هیچکارمو از این حرفا ...آخر سر هم غذاش انقد بد مزه بوده که هیچکس لب نزده و گفتن رژیمیم انقدو که از پنجشنبه تا الان دارن میخورن اصلا زیاد درست نکرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا امروز بهم زنگ زده گفته خواهرشوهرم میخواد پا گشاش کنه و بعد خاله های داماد ،منم گفتم خب عمش همج ...

خوب گفتی که عمه اش همه جا بوده، اگرم بهت گفت بگو من که تو پاگشاهاتون نبودم کسی هم ازم توقع نداره👌

این زندگی ناجالب در شأن انسان جالبی مثل من نیست واقعا😒

نه دعوت نمی کنم بازم اگه تکیه انداخت که عمه اش دعوت کرده میگم عمه اش بایدم دعوت می کرد چون دو بار دعوت شده بود و درجه یک حساب میشه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
نه دعوت نمی کنم بازم اگه تکیه انداخت که عمه اش دعوت کرده میگم عمه اش بایدم دعوت می کرد چون دو بار دع ...

اها اره اصلا امروز واسه همین زنگ زد و گفت یه سرویس کامل ۶ نفره به سلیقه ی عروس خانم هم میخواد بهش کادو بده هیچی نگفتم 

موفق باشی😄 توروخدا فقط بی زبون نباش

ممنون عزیزم نه بی زبون نیستم اما همین یه خواهره نمیخوام ازم برنجه با اینکه منو رنجوند و اصلا براش مهم نیی والا من که دوسش دارم نمیدونم چرا نسبت به من اینجوریه 

ممنون عزیزم نه بی زبون نیستم اما همین یه خواهره نمیخوام ازم برنجه با اینکه منو رنجوند و اصلا براش مه ...

آفرین همینو بگو فوقش ناراحتم بشه میفهمه اشتباه از خودش بوده ازت به دل نمیگیره 

این زندگی ناجالب در شأن انسان جالبی مثل من نیست واقعا😒