2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

..لطفا ناراحت نشووو مردا همشون مثل هم نیستن اونم مادر هستش جایگاه مادر چیز دیگه س شوهرت نباید اینطور بات صحبت می‌کرد هیچ وقت نباید بین مادر وزن تفرقه ایجاد بشه ..سعی کن کم باش حرف بزنی که بدونه اشتباهش کجاس

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
سوره مزمل و سوره جن (شب نخونید) محبت زن وشوهر .رو شربت بخونید هر دو بخورید

خانم بابت حرف ک زدی ونهی ک کردی مسئولی جواب بقیه رو بدی من کل تاپیک رو زیرو رو کردم جوابی ندیدم

دلیلش چیه ک این ایات قران رو گفتی شب نباید خوند؟منبع حرفت کجاست؟دلیل و مدرکت چی هست؟

خانم بابت حرف ک زدی ونهی ک کردی مسئولی جواب بقیه رو بدی من کل تاپیک رو زیرو رو کردم جوابی ندیدم دلی ...

گلم ببخشید بخدا تازه اومدم نی نی سایت نبودم اعلانات رو چک کنم. یه خانم جلسه ای مومنی گفتن .دلیل خاصی نگفتن بهم فقط گفتن بهتره شل خونده نشه

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
چرا شب نخونن

دورت بگردم نمیدونم دلیلش بخدا دقیق 

فقط تو یخ جلسه احکامی که مسجد گذاشته بود یه خانم جلسه ای بهم گفت منم یادداشت کرده بودم

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
چرا شب نباید خوند

نمیدونم گلم علت دقیقش رو 

چرا شب نباید خوند

تو یه مسجد محلمون یه خانم جلسه ای برای محبت زن و شوهر این سوره ها رو توصیه کردن و گفتن .

صد البته کتاب قرآن جایگاه خودشو داره کلا خواندن قرآن به آدم آرامش میده تو هر زمینه و مشکلی ولی علت دقیق نمیدونم والا

منظورش اینه بخونید اشتباه تایپی بود

نه گلم درست نوشتم . والا اون خانمی که این سوره رو توصیه کردن گفتن شب نخونید