[QUOTE=315961273]سلام داره درد دل میکنه شمشیرم از رو نبسته که شما امر ونهی میکنی مردا خدارو شکر به مادرشون میرسن خدا ...[/QUOTEشما چقدر خودخواه هستید که به خودتون اجازه میدین به من بگی ساااااااکت نظر نده و ولی خودتون در حدی ببینید که نظرات خودتون کامل میدونید!!! متاسفم!!!!اینجا همه نظر میدن و استاتر خودش براساس زندگی و شرایطش تصمیم نهایی میگیره کسی رو مجبور به کاری نمیکنند .....
.شاید اگر مادر شما فشار خونش رفت بالا و نیاز به کمک ا داشت بتوانید بگویید مامان جانم تا ساعت۱۲ شب به من زنگ نزن و به فشارت هم بگو منتظر باش من حق همسریم را به جا بیاورم !!!عجب!!! من از شما متشکرم که بهم یاددادین روابط همسری و حق همسررا ادا کردن مهمتر از دیدن لبخند مادر هست .
من وقتی مادرمو دکتر ببرم سعی نمیکنم شوهرم هم ببرم چون روزی منت خواهد شد روی سرررررم پس شوهر ایشون هم حتما این مساله رو در نظر گرفتن که بدون ایشون مادر بردن دکتر.....
انسانهایی با تفکرات امثال شماهاست که باعث افزایش طلاق میشن به جای اینکه راه باز کردن گره یاد بدین یا اینکه راه چجور حرف نزدن را بیان کنید میگویید شوهر غلط کرد ال کرد و بل کرد بدون اینکه حتی کوچکترین ایرادی به استاتر بگیرید...
شما ایرادات استاتر ندیدین ولی شوهر رو .....
روانشناسانی مثل شما فقط باعث سستی بنیان مقدس خانواده میشن...لطفا شمایی که ایندنگر نیستی ذهن هیچ کسی تحریک نکن که میتونی تخریبگر باشی تا سازنده...من ساختم تو ویران کردی فرق من با تو دراین هست