2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
آفرین احسنت دقیقا درود بر شرفت واقعا ای کاش زنهای ایرانی بفهمن که همسر و مادر رو اصلا نباید باهم مق ...

سپاس نظر لطفته🙏🌼☺️ 

دقیقا گل گفتی  

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
مساله دوست داشتن نیست مساله جایگاه فرد و دینی که در گردن فرد هست مطرحه...حقی که والدین در گردن ما دا ...

احترام‌ همون عشق نیست.

احترام والدین واجب اما مگه زن فامیل کاغذیه؟ مگه هم خون و والد نباشه نمیشه عاشقش بود! 

عشق اسمش روشه...

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیادبهش آویزون نشو.باهاش یکم سرسنگین باش و به خودت بیشتراهمیت بده .خیلی دنبال محبت گرفتن ازش نباش تابفهمه دنیات هول محورش نمی‌چرخه. هرچی بیشتر آویزونش باشی بیشتر فاصله میگیره.میدونم حرفش خیلی ناراحتت کرده اما اگرخیلی خودتو ناراحت بگیری فکر میکنه خیلی مهمه و گستاخ تر میشه

[QUOTE=315961273]سلام داره درد دل میکنه شمشیرم از رو نبسته که شما امر ونهی میکنی مردا خدارو شکر به مادرشون میرسن خدا ...[/QUOTEشما چقدر خودخواه هستید که به خودتون اجازه میدین به من بگی ساااااااکت نظر نده و ولی خودتون در حدی ببینید که نظرات خودتون کامل میدونید!!! متاسفم!!!!اینجا همه نظر میدن و استاتر خودش براساس زندگی و شرایطش تصمیم نهایی میگیره کسی رو مجبور به کاری نمیکنند .....

.شاید اگر مادر شما فشار خونش رفت بالا و نیاز به کمک ا داشت  بتوانید بگویید مامان جانم تا ساعت۱۲ شب به من زنگ نزن و به فشارت هم بگو منتظر باش من حق همسریم را به جا بیاورم !!!عجب!!! من از شما متشکرم که بهم یاددادین روابط همسری و حق همسررا ادا کردن مهمتر از دیدن لبخند مادر هست  .

من وقتی مادرمو دکتر ببرم سعی نمیکنم شوهرم هم ببرم چون روزی منت خواهد شد روی سرررررم پس شوهر ایشون هم حتما این مساله رو در نظر گرفتن که بدون ایشون مادر بردن دکتر.....

انسانهایی با تفکرات امثال شماهاست که باعث افزایش طلاق میشن به جای اینکه راه باز کردن گره یاد بدین یا اینکه راه چجور حرف نزدن را بیان کنید میگویید شوهر غلط کرد ال کرد و بل کرد بدون اینکه حتی کوچکترین ایرادی به استاتر بگیرید...

شما ایرادات استاتر ندیدین ولی شوهر رو .....

روانشناسانی مثل شما فقط باعث سستی بنیان مقدس خانواده میشن...لطفا شمایی که ایندنگر نیستی ذهن هیچ کسی تحریک نکن که میتونی تخریبگر باشی تا سازنده...من ساختم تو ویران کردی فرق من با تو دراین هست

شوهر من ک نه منو نه مادرشو ادم حساب نمیکنه باهامون حرف نمیزنه تو خونه سر مادرشم ک داد میزنه 

فقط با جاریم و زن رفیقش درست حرف میزنه و باهاشون میحرفه و مشورت میگیره و راجع ب مسائل کارو زندگیش با اونا مشورت میگیره

کار خوبو شوهر تو میکنه😂😂 نه ولی جدی میگم کار خوبی میکنه مرد باید سعی کنه صلح و آشتی برقرار شه نه ...

کل زندگی رو میگم عزیزم منو با اون پیرزن کاری ندارم 

پشتم نیست کلا

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
خداوکیلی منم همین اومد به ذهنم.این واقعا مادری کرده که اینجوری پسرش پشتش درومده 

اگه واقعا مادری کرده بود اجازه میداد  پسرش با زنش خوش باشن و وسط رابطشون قرار نگیره و بره به شوهر خودش بچسبه

اگر واقعا مادر خوبی بود میفهمید که پسرش ازدواج کرده و دیگه خانواده جدید خودشو داره و چون اونو به دنیا آورده حق نداره تا آخر عمر باج بگیره و خدمات بگیره

این شوهرا رو از کجا پیدا میکنین؟🤯😒 باهاش دهن ب دهن نشو شعورش در همین حده

ببخشیداااا دو روز بهش نهار شام نده کارش انجام نده روز سوم خودش واست دم تکون میده ، گاهی محبت های بیش از حد ما باعث میشه دوستمون شریک زندگیمون همخونمون .... سرش گیج بره ومحبت کردنت رو وظیفه تو میدونه 

شاید اسی کلا کمبود محبت داره از طرف شوهرش.من اینطوری حس کردم.وگرنه بایه دکتر بردن مادرش از محبتایی ک ...

عزیزم اگه دقت کنی بحث سر دکتر بردنش نیس بحث سر حرف رکی که تو صورتش کوبیده شده میتونست در جواب اسی بگه باشه فردا میبرمت الان خستم یا یه حرف دیگه نه اینکه بیایی بگی مادرم ت قلبمه ت تو شناسنامه هر کسی یاشه حتی لیلی هم باشه بهش بر میخوره و اصن آدم میسوزه