2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
پدرم مریض بود کل زندگیم و بچه هارو ول کرده بودم یک ماه تمام پیش بابام در بیمارستان بودم و کس دیگه ای ...

عزیز دلم مطمئنم اگه همسر شما هم همجین حرفی ب شما بزنه قلبت میشکنه .. 

اینکه شما تونستی پیش پدرتون بمونید بخاطر درک و شعور همسرتونه .. نه خواست خودتون..

عزیزم من از عاطفه شوهر اسی خبری ندارم بر اساس حرفای اسی گفتم  ب هر حال رفتار بسیار تا بسیار زش ...

حالا شما به جای اینکه آتیش رو خاموش کنین هی شعله ور ترش می کنین با این حرفا

شاید یه لحظه از دهنش پریده بعددیده اشتباه کرده گفته بیا بغلم جبران کنه

خوب خود ماهم بعضی اوقات بعضی حرفارو میگم بعدا میفهمیم چه حرف بدی زدیم

به خاطر یک حرف که زندگی رو به هم نمیزنن

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا خودمم درگیر چنین مادرشوهر و شوهری هستم ولی چون خودمم از خدا میترسم بین همسرم و مادرش جدایی ن ...

اصلا ارزششو نداره بچمونم جوری بزرگ کنیم که جای مهر و محبت شوهرمونو برامون پر کنه و یکی مثل باباش بار بیاد که زن جایی توی زندگیش نداشته باشه

عزیز دلم مطمئنم اگه همسر شما هم همجین حرفی ب شما بزنه قلبت میشکنه ..  اینکه شما تونستی پیش پدر ...

بله که ناراحت میشم

ولی وقتی خواسته جبران کنه میبخشمش تا پای اعدام نمیبرمش

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
چه ربطی داشت الان مگه زن گرفتی باید مامانتو بذاری کنار  اشتباه کردی تو همچین موقعیتی سریع گفتی ...

آفرین احسنت دقیقا درود بر شرفت واقعا

ای کاش زنهای ایرانی بفهمن که همسر و مادر رو اصلا نباید باهم مقایسه کرد اصلا ربطی بهم ندارن 

ولی اینا انگار مادرشوهر هووشونه همش دنبال قیاس محبت همسرشون نسبت به خودشون و مادرشوهر وقتی هم خودشون مادرشوهر میشن انگار عروس هووشونه

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
حالا شوهر من نه پشت ننش درمیاد نه پشت من

کار خوبو شوهر تو میکنه😂😂

نه ولی جدی میگم کار خوبی میکنه مرد باید سعی کنه صلح و آشتی برقرار شه نه اینکه طرف کسی رو بگیره آتیش دعوا رو بیشتر کنه 

چون از دعوای عروس و مادرشوهر تهش کسی که ضرر میکنه مرد هست

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

به تربیت مونده عزیزم

بچه رو اگه تو بچگی کم محلی کنی موقعی که بهت نیاز داره ، تنهاش بذاری وابسته میشه بهت ، حتی بزرگ هم بشه وابسته ت میشه

مشخصه همسرتون هم مثل همسر من تو کودکیش بی توجهی دیده که الان وابسته ی مادرشه ، مادرش کم گذاشته

نگاه کنی اطرافیانتو متوجه میشی

مادری که به بچه هاش تو کودکی کمک بوده و بچه هاشون بزرگ شدنی دیگه وابسته نیستن، بعد ازدواج میدونن چطور با همسرشون برخورد کنن و اولویت زندگیشون باشه، احترام پدر و مادر رو هم نگه میدارن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
عزیز دلم مطمئنم اگه همسر شما هم همجین حرفی ب شما بزنه قلبت میشکنه ..  اینکه شما تونستی پیش پدر ...

افرین واگر کلن شوهرش راضی نباشه و بی درک بوده هیچ وقت نمیتونست یه ماه پیش پدرش بمونه 

همسراسی هم اینجوره بی درک بعد از ۱۰ سال هنوز نتونست دل همسرش رو بدست بیاره 

حتما اسی واقعا دخالت مادرهمسرش رو دیده که اینجور گفته 

اتفاقا شوهرش خیلی با عاطفه هستش کسی که قدر زحمات مادر رو بدونه و تا اخر عمرش فراموش نکنه یعنی انسان ...

مادربزرگ و پدربزرگم خدای دوم بابام بودن بابابزرگم‌ سال ۶۱ فوت کرد مادربزرگم‌سال ۸۵ بابام عمومو نشوند جای مادرش ، الآنم همونه