2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
برنامه زندگی پس از زندگی یه مردیو آورده بودن که مثل شوهر شما همسرش رو خیلی اذیت می کرده خانومشم مدا ...

کاش اینارو مردا بیینن ،ظلم نکنن ب دختری ک با هزار امید و ارزو میره خونه اون مرد.شوهر من فردای زایمان بخاطر مامانش جوری منو زد بخته هام باز شد ،بااینکه هزار بار بعد اون کتک خوردم اون یه مورد اصلا از یادم نمیره همش میگم واگذار کردم ب خدا 

میگن کاری کن ک اولین و اخرین بارش باشع توام دقیقا همین حرکتو زدی  من حالا هر چی بشه تهدیدش میک ...

این روش که به خونوادش زنگ میزدم راه  قبلنم بود میدونی سری اخر بهم چی گفتن خانوادش گفتن خودتون عاشق هم شدید خودتون حلش کنید با لحن بد منم قسم خوردم بدترین اتفاق و بهشون نگم..  خلاصه این روش انتقام و وقتی کشف کردم که فهمیدم هیچکس جز خودم دلسوز زندگیم نیست.. خداروشکر مث موم تو دستمه😂😂🥰

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون شما مدرتون سطح بالاتری در قلبتون داره دلیل نمیشه. مادر خود من خیلی مهربون و زحمت کش هستن اما من ...

مساله دوست داشتن نیست مساله جایگاه فرد و دینی که در گردن فرد هست مطرحه...حقی که والدین در گردن ما دارن بیشتر از همه هست...پس به والدین باید احترام گذاشت چون وظیفمون هست ولی به همسر باید احترام گذاشت چون دوسش داریم...همسر ایشون وظیفش هست مادرش ببره دکتر اگه مادرش بخواهد یا نخواهد ولی اگر همسرش راضی هم نباشد باز باید به عنوان فرزند حق را ادا کند مثل یک بدهی...در ضمن ایا میشود ادعای عاشقی کرد ولی با ادب احترام انسانیت هم نوع دوستی غریبه بود!!!

مردیکه اونقدر سیاست و منطق ندارکه همچین حرفی به همسرش بزنه تبریک نداره😐و کاملا بی ربطه میگن مردیکه ...

اولا مادر شوهرشون دخالت نکردن که طلاقی صورت بگیره مریضه و وظیفه پسرش هست اونو دکتر ببره...شوهره توهین نکرده...همسرش اومده خودش با مادرش مقایسه کرده و گفته چرا میبری دکتر مگه وظیفته!!!!!!ایا انسانیت وظیفه نیست؟!ایا هم نوع دوستی وظیفه نیست؟!ایا قدردادن زحمت بودن زیباست یا زشت؟!اگر مادر ایشون در اثر بیماری دچار مشکلات حاد بشوند و فرزندش رهایش کند به این خیال که به من چه شوهرش کجا مرده ببرد دکتر ایا صحنه ای زیبا در ذهنتان میسازد؟شما اگر مادرتان را ببرید دکتر و همسرتان اعتراض کند به جای اینکارها به زندگی خودت برس  خواهید گفت حق باتوست!!! اولویت اول من شام و ناهار توست!!!مادرم هر چه شد شد؟!!!شوهر ایشون نمیگه دوست ندارم داره میگه جایگاه مادر چیه داره میگه من دینی به گردنم هست داره دادمیزنه من ادمم 

اولا مادر شوهرشون دخالت نکردن که طلاقی صورت بگیره مریضه و وظیفه پسرش هست اونو دکتر ببره...شوهره توهی ...

سلام داره درد دل میکنه شمشیرم از رو نبسته که شما امر ونهی میکنی مردا خدارو شکر به مادرشون میرسن خدا شناس وظیفه شناس میشن نظرتون برای خودتون نگه دارید خواهشا میتونست بامهربونی وجواب درست محبت بین خودش وزنش نگه داره ودرکنارش با همسرش مادرش می‌برد دکتر چه اشکالی داره از محبت خارها گل می‌شود شما هم نظراتتون نگه دارید برای امثال خودتون  

شما دوست عزیز زیاد سخت نگیر بیخیال باش فقط جبران کن اگه مادرت هست هماهنگ کن بگو مادرت آخر شب زنگ بزنه وبگه حالم خوب نیست وشب شما بری کنارش پرستار مامانت باشی بزار قشنگ متوجه بشه تو زندگی زناشویی زن وشوهر هستن که به درد هم میخورن  چون لباس تن هم هستن 

سلام داره درد دل میکنه شمشیرم از رو نبسته که شما امر ونهی میکنی مردا خدارو شکر به مادرشون میرسن خدا ...

چقد شما منطقی صحبت میکنی ،منم لطفا راهنمایی کن شوهرم همیشه بخاطر خانوادش منو تو غربت ول میکنه چندروز میره حرفم زدنی میزنه 

این روش که به خونوادش زنگ میزدم راه  قبلنم بود میدونی سری اخر بهم چی گفتن خانوادش گفتن خودتون ع ...

میشه ب منم بگی چ روش‌هایی انجام میدی ،مادرشوهر من تا گلایه کنم میکه اگه بابات خونه راهت میده برو جداشو ،چون میدونن خانوادم طردم کردن خیلی اذیتم میکنن ،افسردگی شدید گرفتم دارو جواب نمیده ،زندگیم شده بغض و گریه و کتک خوردن و زجر 

مرد عاشق تر باشه بچشون پسر میشه ، زن عاشق تر باشه بچشون دختر میشه  به قولی منی مرد غلبه کند [ ...

عکسی ک فرستادید خوندم.

کروموزوم ایکس و ایگرگ در مرد هست

در زن ایکس و ایکس

ترکیب غیرهمنام پسر 

ترکیب همنام دختر

برداشتی ک شما کردید کمی متفاوته. این مساله فقط در همون لحظه ... باتوجه به حس و حال هرکدوم  تاثیر روی تعداد کروموزوم و احتمال بالاتر ترکیب اونها میشه

در واقع کیفیت حس و لذت یک طرف رابطه در اون لحظه منتج به کمیتی میشه که احتمال موفقیتشون 

بالاتر میبره.

تعداد ایکسهای بالاتر ک سرحالتر نتیجه ترکیب موفقیت آمیز اونها

ایگرگ سالم و زنده و قوی‌تر زودتر موفق به خفت کردن ی کروموزوم ایکس مقابل میشه.

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
مساله دوست داشتن نیست مساله جایگاه فرد و دینی که در گردن فرد هست مطرحه...حقی که والدین در گردن ما دا ...

گرامی اصلا بحث سر این مسائل نیست.

مساله اینه نمیتونست شوهر جواب درست تری به همسرشون بده؟

اون تو قلبمه تو فقط شناسنامه یعنی چی؟حرف زدنه این

اتفاقا خودمم درگیر چنین مادرشوهر و شوهری هستم ولی چون خودمم از خدا میترسم بین همسرم و مادرش جدایی ن ...

این کامنت باید قاب گرفته شه