2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
واااا..کلا علم ژنتیک رو زیر سوال بردی.. از اول لقاح مشخص میشه جنین دخترخواهد شدیاپسر..کروموزوم yتعی ...

بله مادر فقط میتونه کروموزوم پسر رو انتقال بده و پدر هر دو رو ،

اما اینم هست تمام جنین ها مونث هستند ، در ۲ ماهگی اگه جای رحم گرم باشه جنین تبدیل به پسر میشه و قبل از ۲ ماهگی اکثر اجزای جنین تشکیل شده اند و آخرین جایی که تغییر میکنه آلت تناسلی برای جنین پسر هست که آلت تناسلی جنین مونث بسته میشه و آلت تناسلی جنین پسر تشکیل میشه و در پستان ، مجرای شیری بسته میشه و پستان رشد نمیکنه ، قبل از ۲ ماهگی اجزای دیگه قبلاً تشکیل شده به همبن دلیله که مردان هم پستان دارند یا پروستات همون رحم است که رشدش متوقف شده و کوچک مانده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانبزرگم همینطوریه‌. عموم اوایل همش با زنعموم جنگ و دعوا داشت دیگه داشتن به طلاق میرسیدن.انقدر ما ...

دقیقا مثل خانواده شوهر من ...چون شوهرم عاشقم شده بود بعد ازدواج تا یه مدت همش دنبال این بودن یه جوری منو خراب کنن پیشش که بگن این از اسمون نیفتاده پایین و یکدونه هم نیس و باللخره ایراداتی داره خیییییلی هم تلاش کردن ولی هر جا میرفتیم از دور بری هاشون میگفتن عجب عروسی دارید هم خوشگل هم مودب خوش به حالتون ...خودشونم کم کم شروع کردن دستور غذا کیک اسنک و هر چی میپختم میخواستن در حالی که قبلش دنبال ایرادگیری از دستپختم بودن خلاصه که خودشون بعد از مدتی مریدم شدن ههههه

شوهر من همیشه بهم فحش میده و حرفای نامربوط میزنه یه بار گفتم خدا از ادمی مثل تو نمیگذره حتی صد تا ک ...

دقیقا منم همیشه ب همسرم میگم دنیا گرده میچرخه. حواب تمام این توهینا وتحقیرایی ک سر من دراوردی ب خاطر خانوادت میدی. همیشه تکه کلامش اینه اونا خانوادمن. مادرم منو زاییده تو ک نزاییدی پس برا همین احترامش واجبه

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
بله دقیقاً ، زن عاشق باشه به طور کلی ( یا اینکه اون لحظه زن زودتر به ارگاسم برسه بچه دختر میشه و بال ...

تو کدوم سال زندگی میکنی؟

یه لحظه حس کردم یه نفر از دویست سال پیش این کامنت رو گذاشته

یکم کتاب بخون اطلاعاتتو بالا ببر 

بله مادر فقط میتونه کروموزوم پسر رو انتقال بده و پدر هر دو رو ، اما اینم هست تمام جنین ها مونث هستن ...

ساده بگم

کسی که آی وی اف میکنه وقتی تعیین جنسیت پسر میکنه کروموزوم y رو از پدر میگیرن و با x که واسه مادر هست لقاح میدن جنین تشکیل میشه و بعد به رحم مادر انتقال میدن از همون اول میدونن جنسیت چیه

این چرتو پرتا چیه کلا علم پزشکی رو زیر سوال بردی

همین الان برو گوگل کن یکم مطالعه کن

دلم واسه بچه های امثال شما میسوزه بخدا

ان شاالله همیشه بخندی😁

میگن کاری کن ک اولین و اخرین بارش باشع توام دقیقا همین حرکتو زدی 

من حالا هر چی بشه تهدیدش میکنم که به پدرش میگم و یا گوشیو میگیرم ک به پدرت زنگ میزنم که همچین بچه ای تربیت کرده بیاد جمش کنه ببره میترسه چون میدونه واقعا همچین کاری میکنم .یسری خواست ادای منو دربیاره و گوشیو گرفت گفت زنگ میزنم به مادرت میگیم بیاد ببرتت منم عین خیالم نبود گفتم زنگ بزن ضایع شد گوشیو گذاشت تو جیبش  

قربونت همچین 

به من بابت این کامنت حمله کردن ولی واقعا تربیت توی ایران اشتباهه باید مرد یاد بگیره که از خانواده ج ...

وقف همسر نمی کنن که هیچ ،توقع زیادی هم دارن، چند تا حرفم درمیارن از زنشون به مادرشون میگن هزار تا حرف واسه زنشون درمیارن

همچین مردایی که بلد نیستن بین عشق به مادرشون و عشق به همسرشون تعادل ایجاد کنن لایق یه زندگی مشترک موفقم نیستن باید فقط به چشم عابر بانک بهشون نگاه کرد و فقط تا وقتی منفعت دارن حتی باهاشون حرف زد.بیشتر از این نمی ارزن.

شوهر منم چندسال پیش همینو بهم گفت، گفت اول پدرومادرم بعد تو وبچه ها 😔😔من ماه‌ها وحتی سالها اذیت میشدم وقتی یادش میفتادم، درکت میکنم خیلی بده، نمیدونم شوهرای ما فهم ندارن یا ما سیاست؟؟!