2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
شوهر من واقعا مامانش الویت زندگیشه ، همینجور که من مامانم در اولویته  اما هر دو اینو خوووب پذی ...

ولی واقعا الویت ی زندگی همسر آدمه .. خداروشکر ک مشکلی ندارید.. خوشبخت باشین .. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این مزدا تو زندگی مشترکشون از هیچ تلاشی برا از چشم انداختن خودشون دریغ نمیکنن،بعد سالها بعد که زنو خوب افسرده وپر از کینه کردن میگن چرا بهم محبت نمیکنه 

خب بی انصاف تو اگه مادرتو دوست داری داشته باش چرا اینقد بی عقلی رفتار میکنی

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
مرد ایرانی همینه  کاش اسلام مادر رو برای مرد ها حلال میکرد راحت میشدن نکبت ها

بی ادب 

@نی_نی_یار_شب    

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
من و سیصد و خرده ای نفر که لایک کردن با تگ کردن نی نی یار از دنیا محو شدیم 😂😂😂 بیچاره

آخی😏😏 

الان کجای دنیا رو فتح کردی جناب شاهزاده خانوم ؟!

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
باکفش من راه نرفتی پس راه رفتنمو قضاوت نکن اون مادری که پسرزاییده تا بشه شوهرمن حتی حاضرنشد ی کادو ...

خواهر دوراز جونت مگه خون بس بودی که اجازه نداده ۲ساله خانوادتون ببینید یا یه جشن عروسی برات بگیره

منم اوایل ازدواجم بود یه روز خواهر شوهر کوچیکه ام گفت زن هیچ ارزشی نداره که آدم بخواد به خاطرش از خا ...

دقیقا این حرف خواهر شوهرم به جاریم زد شوهرش بخاطر اینکه راضی نبود از پیش خانوادش بره طلاقش داد دقیقا مثال شما و خواهر شوهرتون