2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
قوی باش من ۲۴ ساله ازدواج کردم شوهرم خیلی خوبه ولی مادرشوهرم چند سال اول کاری تو دنیا نبود که با من ...

فزق همسر شما با همسر من اینه که از اول همسر شما درکتون کرده و پشتتون بوده ولی مال من خودش از صد تا مادر شوهر بدتره

وای هنوز دارم میخندم ایول عجب حرکتی زدی    

ان شاالله همیشه بخندی😁

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار کردی الن دیگه مثل قبل شوهرت نیست ؟ چون دقبقا شوهر خواهرمم اینجوریه چسبیده ب خواهر و اون ننه پی ...

تو ضیح دادم تو پیاما خودش به مرور متوجه شد چون از اول زندگی همه جا پشتشو خالی کردن وحتی تصادف کرد نیومدن دیدنش البته سه ساله فوت کردن توتصادف

هفتمین کاربریمه🤗
منم اوایل ازدواجمه و شوهرم مثل حرمله رفتار میکنه، توروخدا بگو چیکار کردی منم انجام بدم  داغونم ...

میفهمم منم تا مرز جنون میرفتم من واقعا کاری از دستم برنمیومد جز گریه و همشم به خدا میگفتم حقمو بگیر من جزتو کسیو ندارم مرور زمان تو یه موقعیتایی افتاد شوهرم که هیچکدوم از اعضای خانوادش پشتش نبودن و اصلا براشون مهم نبودحتی تصادف کرد شوهرم نزدیک یکماه تو خونه بود نیومدن دیدنش منم تو همه این موقعیتا اینارو بهش گوشزد میکردم کم کم خودش متوجه شد پدرو مادرشم سه سال پیش تصادف کردن فوت شدن 

هفتمین کاربریمه🤗

دورت بگردم بخیال چرخ فلک میگردهذهمیشه یه جا واینمیسته که ی زمانی سر عقل میاد ک دیره یبارم اون مریض شد تو همچین خرفی بزن بهش یعنی چی اخه اسم مادرتم تو شناسنامته مگه کوزتیت پای اونو احترام هر دو واجبه 

مامان کوچولو🤰🏻
مرد ایرانی همینه  کاش اسلام مادر رو برای مرد ها حلال میکرد راحت میشدن نکبت ها

وقتی تربیت ها دیمی بشه همینه این اعجبوبه ها رو نه دین تاییید میکنه نه انسانیت و منطق یه مشتتتت بدرد نخور ررررر که از ازدواج فقط مسِله جنسیشو فهمیدن 

سیاست زنونه در اینمورد میگه جواب تو اشتباه بود  باید میگفتی خوش به حال مادرت که هم شوهرش هواشو ...

عزیزم زن هم انسانه و نیاز داره عواطفشو نشون بده و خالی بشه کااش تفکر امثال شما ریشه کن بشه بلکه زن ها یه نفسی کشیدن از دست این سیاست ها