2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکل باروری دارم بعد دیشب خیلی ناراحت بودم اهی کشیدم گفتم چرا من ایقدر بدبختم بچه دار نمی شم شوه ...

بعضی مردا بیشعورن چون مادرای بیشعوری داشتن

نمیفهمن چی میگن  یه حرفی زده به دل نگیر و ردشو

فقط همچین مواقعی که دلت میشکنه تو دلت بگو  خدایا خودم رو به تو میسپرم

هرچی صلاحمه برام مقدر کن

خدایا عاقبت به خیرم کن

من فقط سه صفحه از کامنتا رو خوندم.نمیدونم کسی باهام هم نظره یا نه، ولی  استارتر عزیز واقعا حرفی ...

الان یه نفر بهش گفت برو دفتر خونه ای که عقد کردی مهرتو بذار اجرا فقط مهرتو بگیر ولی طلاق نگیر😑

بعضیا فک‌میکنم عقده های زندگیشونو اینجا خالی میکنن که تنها نباشن

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
اتفاقا اونایی که کمتر مادری میکنن پسراشون بیشتر پشتشونن.از بس کم محبت دیدن ازشون هنوزم عقده ی محبت م ...

عالی گفتی👍👍👍

مامانم خیلی به داداشم محبت کرده ولی اون قدر نمیدونه 

مادرشوهرم طبق گفته های اولیه شوهرم 

بهش محبت نکرده

ولی خیلی ازش دفاع میکنه 

خیلیها رو دیدم که محبت زیادی کردن به بچه ولی جواب ندیدن و عکسش

الان یه نفر بهش گفت برو دفتر خونه ای که عقد کردی مهرتو بذار اجرا فقط مهرتو بگیر ولی طلاق نگیر😑 بعض ...

با این مشاوره هایی که دوستان میدن فردا اسی باید طلاق بگیره انگار زندگی از الکیه دیگه موقع دعوا و عصبانیت حلوا که خیرات نمیکنن

با این مشاوره هایی که دوستان میدن فردا اسی باید طلاق بگیره انگار زندگی از الکیه دیگه موقع دعوا و عصب ...

اسی هم خیلی ادم عصبی هست،فک‌کن کارشون به دست گداشتن رو قران کشیده

جدی خب اسی جان عزیزم یکم.اخلاقت تنده،یکم به شوهرت حق بده.

ما دخترِ مردم بودیم که زنشون شدیم،جدا از عشقو عاشقی باید یه دست اوردی براشون داشته باشیم که مثلا بخان اندازه مامانشون دوسمون داشته باشن.

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
سالهای اول ازدواج برای همه مثل مال من گوهه؟؟؟

عزیزم همه ما ۴ یا ۵ سال اول مشکلات زیاد داشتیم یکی شوهرش بد بوده ، یکی مادرشوهر و خواهرشوهرش حالا هر کدوم یه مدل ولی به مرور زمان مشکلات زندگی آنقدر زیاد میشه که دیگه حوصله ای برای این کارا نمیمونه و یه نکته مردها بامحبت زود به زنشون وابسته میشن نه با قهر و دادو فریاد

اسی هم خیلی ادم عصبی هست،فک‌کن کارشون به دست گداشتن رو قران کشیده جدی خب اسی جان عزیزم یکم.اخلاقت ت ...

درسته با نظر شما موافقم اگر مادرشوهر از دیدگاه ما بده برای پسرش مادری هست که بزرگش کرده و زحمت کشیده حالا عروسشو‌ دوست نداره نمیشه کاری کرد و نکته دیگه بابای خدابیامرزم از دست روی قرآن گذاشتن همیشه واهمه داشت و همه مارو مدیون این کار کرده بود