2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
منم اوایل ازدواجمه و شوهرم مثل حرمله رفتار میکنه، توروخدا بگو چیکار کردی منم انجام بدم  داغونم ...

تورو خدا یه کم به خودتون مسلط باشید، آخه چرا خودکشی، وقتی میتونی از دستش خلاص شی و خودت مستقل زندگی کنی چرا به این چیزا فکر می‌کنی آخه، تو خیلی با ارزش تر از اونی هستی که به خاطر یه شوهر نفهم خودتو نابود کنی

اینجور مردا تو سن بالاتر درست میشن مخصوصا وقتی که مادرشون دیگه تو قید حیاط نیست بعدش متوجه میشن که هیچکی جز زن برا آدم نمی‌مونه که اونموقع دیگه یه عمری گذشته و فایده ای نداره ،چون بچه هابزرگ شدن درگیر زندگی و درس و دانشگاه و زن و شوهر دادنشون میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش خدا از اول هرکسی رو با هم فاز و هم نظر خودش خلق میکرد که اینقدر دل ها نشکنه

خدا به ادم عقل داده ک خودش همسرشو انتخاب کنه و ارامش داشته باشه این ماییم ک کوتاهی کردیم تو انتخابمون دقت نکردیم

خدا لعنتشون کنه شش ماهه عروس خونشم، اندازه ی شصت سال بی احترامی دیدم ازش

اخی درکت میکنم باخونوگوشت تامغزاستخوونم درکت میکنممممممم

اصلاانگاریسریا سادیسمن.سادیسم بودن تو خونشو جریان داره.سعی کن اروم باشی و ب ورت نیاری میدونم چقد سخته ها ولی واسه اینده خودتوشوهرت نیازه ک سکوت کنی تازمانش برسه و بتونی زندگیتو تودستات بگیری

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
من فقط سه صفحه از کامنتا رو خوندم.نمیدونم کسی باهام هم نظره یا نه، ولی  استارتر عزیز واقعا حرفی ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتی نظر دادی گلم

من نظراتی ک با نفرت داده شده رو فقط میخونم دلم خنک میشه،ولی بیشتر سعی میکنم از کامنت های عاقلانه و دلسوزانه ایده بگیرم

منم اوایل ازدواجمه و شوهرم مثل حرمله رفتار میکنه، توروخدا بگو چیکار کردی منم انجام بدم  داغونم ...

خوب تو هم بگو باشه بریم بگریم

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
شخصا مخالف نظرت هستم...مثلا مادرتون خدا نکرده بیماربشن ببریش دکتر  نگراااااان نمیشی براش!!!!یعن ...

مردیکه اونقدر سیاست و منطق ندارکه همچین حرفی به همسرش بزنه تبریک نداره😐و کاملا بی ربطه میگن مردیکه قدر مادرشو می دونه قدر همسرشم می دونه،این همه طلاق بخاطر خانواده شوهرم اینو ثابت می کنه

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
اره  خدا نکنه یه زن شوهر بداخلاق بددهن‌گیرش بیفته قشنگ‌ پیر میشه

تازه خدا وعده داده اونایی ک شوهر بد دهن و بد اخلاق دارن می‌رن بهشت ،این دنیامون عذاب میکشیم ب امید بهشت ک اگه بقیه گناهامون جهنم نفرستتمون