😕ارامش ارام
سیاست بخش بزرگی از زندگیامونو باید دربر بگیره
ماخانما تنهاسلاحمون اشکامون نیس
زبون خوده شمشیره ک دوتالبه داره
ی لبه برنده ک مثل این خانم دلش میشکنه و دلخور میشه ک البته حقم داره..
و ی لبه ی دیگه از لبه ی اول برنده تره سیاست زنونگی
مادرشوهرم قبل ازمن پنج تاعروس داشت وسط زندگیاشون بود قشنگ
ینی تااجازه نمیداد پسراش با زناشون همخواب هم نمیشدن...تااین حد اوضاع خراب بود الانم هس بادوتاشون..
ولی من ازهمون اول ک اذیتوازارش شروع شد سکوت کردم تااینکه ب شوهرم گفتم من بخاطرت از همه کسم گذشتم اگه اندازه من میتونی مرد باشی اختیار زنوزندگیتو تو دست خودمو خودت بذار.گفت ننمو ول کنم؟عمرااا..ننم تک ستاره ی قلبمه
تااینکه بدهی بالااورد اومدگفت طلاهاتو بده بعدابرات میخرم گفتم ب تک ستاره قلبتو صداکن بگو طلاهاشو بده هرچی باشه تک ستاره قلبه خوبیت نداره وسط بدهیات حضورنداشته باشه اونم بهش گف چس تومنم ندارم بهت بدم طلاهامو چش داری بهش🚶و برگشت پیشم تا طلا دادمو فروختو هنوزم نخریده و ..
ادما باهم متفاوتن..مردا هم استثناء نیستن.من بخاطراینکه شوهرم متوجه بشه ک ننش یا ننم سرخونه زندگی خودشه و باید ب فکرخودشوخودم فقط باشه از خیلی چیزا گذشتم
ارزومونه ی شب مثل پرنسس ها لباس سفید بپوشیم تاصب مث ملکه ها زندگی کنیم چون شب عروسیمون شب خودمونه فقط
من نپوشیدم لباس سفید
ی چادر سفید فقط سرم بود روز ازدواجم ک اونم پولشو شوهرم داده بود حتی سرازدواجم هیشکی نیومد ی عکس نداریم از خودمون
ینی هیچیااااا
تاوانشو همون موقع باارزوهاموخواسته هام دادم
هرچیزی ک بخوای ب دست بیاری بایدبراش سختی کشید تاوان داد این واقعاشعار نیس.تا قیمتشو نپردازی دستش نمیاری.فقط منو کتک نزدن😂😂😂تنها کاری نشد باهام بکنه همین کتک نزدنه وگرنه حسابی شیره مو کشیدن تااینجا رسیدیم