باکفش من راه نرفتی پس راه رفتنمو قضاوت نکن
اون مادری که پسرزاییده تا بشه شوهرمن حتی حاضرنشد ی کادو یا ی شاخه گل سرازدواج بهم بده و حتی حاضرنشد کمکمون کنه ی جشن ساده ی دوساعته بگیریم تا برامون ی خاطره بمونه و حتی نذاشت ی عکاس بیاد دوتا عکس بگیره تاخاطره بشه و حتی نذاشت ی شب پهلو شوهرم بخوابم تا یکم روحم ذهنم فکرم جسمم از وجودش ارضا شه و حتی نذاشت دوسال تمام بتونم صدای پدرمادر خواهربرادرامو بشنوم و حتی نذاشت خونوادمو دوسال تمام ببینم رفع دلتنگی چیزیه ک تو نتونی انجامش بدی؟ وحتی نذاشت ی بار بااب گرم دوش بگیرم و حتی نذاشت ی بار ی غذای گرم و درست حسابی بخورم
تا راه نرفتی باکفش من راه رفتنمو ایراد نگیر ازش
متوجهی که هرکی مسئولیت زندگیش باخودشه دیگه؟من بچه ندارم ولی خدابهم نظرکنه و بهم پسربده هیچوقت بهش نمیگم ک تو برو راه دور سرکار ماهی ی بار بیا من مواظب زنتم
تا اذیتش کنم تا ازارش بدم
ملتفت شدی یا بیشتراز گذشته ی سختی ک داشتمو بگم برات؟همونطوری ک من از زندگیو شرایط تو و بقیه دوستان اطلاعاتی ندارم ونمیخوامم داشته باشم توام نمیدونی چی بهم گذشته تا ب این روز رسیدم
امیدوارم متوجه این بشی ک هرحرفی ک ی شخص میزنه برگرفته از شرایط سخت و آسونیه که داشته و داره.و تو فقط ی کلمه میبینی و نظرمیدی و این اشتباهه
نون نگیره چون نذاشته تو خونش ی تیکه نون بخورم.اینکه من نون بگیرم براش ببرم تا شرمنده ی اون حرکتش بشه و فلان کشکه.میدونی چرا؟چون زدی ضربتی،ضربتی نوش کن
جواب های هوی
امیدوارم بتونی درک کنی حرفامو گلی جان💕