2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
شوهر منم دقیقاً همین بود الان کاملا برعکس  

عزیزم چجوری عوض شد؟چکار کردی که رفتارش عوض شد؟بعد چن سال فهمید و تغییر کرد

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم خیلییییییییییییییی دهن بین بود جوری انگار از خودش اصلا فکر نداشت اونا عین ربات بهش دستورالع ...

چیکار کردی الن دیگه مثل قبل شوهرت نیست ؟ چون دقبقا شوهر خواهرمم اینجوریه چسبیده ب خواهر و اون ننه پیرکیش .خواهرم از دستش خسته شده

انقد که رسانه ها رو احترام والدین کار کردن رو احترام و محبت به همسر کار نکردن ‌  فقط جا انداخت ...

ای بابا هممون درگیریم بااین پسرایی که تربیت کردن خدا بمن پسر بده بخاد به زنش حرف بزنه تردش میکنم واقعن چطور دلشون میاد باخودشون نمیگن زن پسرم راضی نباشه تو زندگی پسرم آرامش نیست

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

شاید به نظرت مسخره بیاد ولی راه حلش اینه که غیر طبیعی و زیادی به مادر شوهرت محبت کنی جوری که شوهرت حسادت کنه😂😂😂

شاید مسخره به نظرت بیاد ولی هر روز مادرشوهرت رو دعوت کن، شب بیارش خونه ت و انقد دورش بگرد که شوهرت به مادر خودش حسادت کنه. غذاهایی کا می دونی مادرشوهرت دوست داره ولی شوهرت نه، رو درست کن. تولد مادر شوهرت براش کادوهای گرون بگیر. هر جا رفتی برای خودت و شوهرت بی خیال شو و تا می تونی از مادرشوهرت تعریف کن. شورشو در بیار خلاصه. یکی از اشناهای من این کارو کرد شوهره نزدیک بود دیوونه بشه😂

بهتر که به جای ترس احترام دو طرفه بود دوست عزیزم چقدر قشنگ تر بود که به میزان لازم و به دور از افراط ...

باکفش من راه نرفتی پس راه رفتنمو قضاوت نکن

اون مادری که پسرزاییده تا بشه شوهرمن حتی حاضرنشد ی کادو یا ی شاخه گل سرازدواج بهم بده و حتی حاضرنشد کمکمون کنه ی جشن ساده ی دوساعته بگیریم تا برامون ی خاطره بمونه و حتی نذاشت ی عکاس بیاد دوتا عکس بگیره تاخاطره بشه و حتی نذاشت ی شب پهلو شوهرم بخوابم تا یکم روحم ذهنم فکرم جسمم از وجودش ارضا شه و حتی نذاشت دوسال تمام بتونم صدای پدرمادر خواهربرادرامو بشنوم و حتی نذاشت خونوادمو دوسال تمام ببینم رفع دلتنگی چیزیه ک تو نتونی انجامش بدی؟ وحتی نذاشت ی بار بااب گرم دوش بگیرم و حتی نذاشت ی بار ی غذای گرم و درست حسابی بخورم 

تا راه نرفتی باکفش من راه رفتنمو ایراد نگیر ازش

متوجهی که هرکی مسئولیت زندگیش باخودشه دیگه؟من بچه ندارم ولی خدابهم نظرکنه و بهم پسربده هیچوقت بهش نمیگم ک تو برو راه دور سرکار ماهی ی بار بیا من مواظب زنتم 

تا اذیتش کنم تا ازارش بدم 

ملتفت شدی یا بیشتراز گذشته ی سختی ک داشتمو بگم برات؟همونطوری ک من از زندگیو شرایط تو و بقیه دوستان اطلاعاتی ندارم ونمیخوامم داشته باشم توام نمیدونی چی بهم گذشته تا ب این روز رسیدم

امیدوارم متوجه این بشی ک هرحرفی ک ی شخص میزنه برگرفته از شرایط سخت و آسونیه که داشته و داره.و تو فقط ی کلمه میبینی و نظرمیدی و این اشتباهه

نون نگیره چون نذاشته تو خونش ی تیکه نون بخورم.اینکه من نون بگیرم براش ببرم تا شرمنده ی اون حرکتش بشه و فلان کشکه.میدونی چرا؟چون زدی ضربتی،ضربتی نوش کن

جواب های هوی

امیدوارم بتونی درک کنی حرفامو گلی جان💕

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...