2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترس چرا گلی؟ والا مادرشوهرمن جرات نمیکنه ب شوهرم بگه دوتانون بگیربرام بیار.ازاولش بهشون رو ندادم ا ...

بهتر که به جای ترس احترام دو طرفه بود دوست عزیزم چقدر قشنگ تر بود که به میزان لازم و به دور از افراط به هم دیگه کمک بشه، اینکه پسر برای مادرش دو تا نون بگیره ایراد نیست اتفاقا ممکنه یه روز هم فرزندان به پدر و مادر خودشون نیاز پیدا کنن

قطعا که شما خودت هم دوست نداری در آینده از عروس یا داماد خودت بترسی

شوهر من سر زایمان و یه عمل دیگم کلی بی محلی کرد ،یعنی الان چند روزه سرما خورده یه سوپ براش درست نکرد ...

خدا نکنه ببین عزیزم میفهمم چی میگی چون همین شرایط برا من هم پیش اومده ولی واقعابرا  کسی بد  رو نخواه یادت باشه خداوند ناظر به همه کارهاست خدا میبینه و عقوبت کارها رو میده ولی شما از خدا بخواه که انشالله هدایتش کنه

اخه برا من مشکلی بود شوهرم واقعا درکم نمیکرد از خدا میخاستم بهش فقط بفهمونه چقد درد کشیدم همیشه به خدا می گفتم من دنبال تلافی نیستم فقط میخام بفهمه چه دردی می کشم الان شوهرم مبتلا به مشکلی شده فقط میگه میفهم اون روز چی می گفتی خیلی از دست خودش ناراحته حالا بهم میگه چرا اون روز تو به من معترض نمیشدی چرا هیچی نمی گفتی چرا .......  باور کنید بهش می گفتم حتی بهم تهمت زد دیگه نمیخام  فقط مسئله رو بیشتر باز کنم فقط بگم زندگیم خیلی تحت الشعاع این مسئله بود و همسرم اصلا درک نمیکرد  یادمون باشه  خدا خودش بهترین عذاب دهنده هست فقط سعی کنیم برا همه فقط خیر و خوبی بخواهیم 

شوهر من همیشه بهم فحش میده و حرفای نامربوط میزنه یه بار گفتم خدا از ادمی مثل تو نمیگذره حتی صد تا ک ...

زندگی پس از زندگی رو ندیده پس اون قسمتی که مرده زنشو اذیت میکرد چه بلایی سرش اومد

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

سلام میشه از کار منم حمایت کنید تازه شروع به کار در مجازی کردم بخاطر وضعیت مالیم منون میشم حمایت کتید 🙂❤️ کار هنری میکنم سفارش میگیرم سیاه قلم مداد رنگی و اموزش مجازی دارم با کمترین هزینه ❤️

چرا با هم نوعتون اینجوری صحبت میکنید،بحث بحثه دل شکستنه،همه میدونن ک عشق مادر و فرزند واقعیه ولی شوه ...

چرا شما درمورد هم نوعتون همین را رعایت نمیکنید اونم زنی که همسر شما را باردار بوده و زحمت بززگ‌کرنشو کشیده شما به اون رحم ندارید اونی که به عشق زندگیتون مربوطه  اونوقت درمور هم نوع حرف میزنید؟

چرا یبار با خودت نمیگی فرضا مادر خودمه ورو بچش حساس درسته حساسیت خوبی نیست ولی چ میشه کرد اصلا چ اهمیتی داره

میدونی من فکر میکنم هیچی ولش نرود میخ اهنی در سر

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

استارتر عزیزم خودتو ناراحت نکن

اکثر اقایون مادرشون یه جایگاه خاصی واسشون داره که عادی هم هست

ولی یکی مثل شوهر شما بی سیاسته و بد بیان میکنه

یکی هم سیاست داره و سعی میکنه دل خانومشو با این حرفا نلرزونه 

میدونم چقدر این حرف واست سنگینه ولی سعی کن بهش فکرنکنی فقط بخاطر خودت 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اتفاقا اونایی که کمتر مادری میکنن پسراشون بیشتر پشتشونن.از بس کم محبت دیدن ازشون هنوزم عقده ی محبت م ...

دقیقا 

مامان من اینقدررر که به داداشم محبت کرده و میکنه و هیچوقت به داداشم نگفته بالا چشمت ابروعه ولی داداشم همیشه پشت زنشو میگیره 

مادرشوهرم جز تیغ زدن هیچ کمک و محبتی به شوهرم نکردن نه به مدرسه و درس فرستادنش نه سربازی از ۱۵ سالگی فرستادنش شهر غربت کار کنه و حقوق ناهیانشو بفرسته واسه مادرش و پدرش 

اونوقت الان هرچی مادرش بگه انجام میده و....

من رفتم از کنارشون خواهر باز شوهرمو پر کردن و انداختنش به جونم تا باز برگشت به جای اولش

بعد از نماز صبح اون سوه هارو(ناس و فلق) بخون در طول روز هم می خوای از شر کسی در امان بمونی زیاد بخون

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱